Directie en eigenaren van The Harbour Club Nederland hebben dit weekend de beslissing genomen om de focus te richten op de vijf locaties in Amsterdam, Vinkeveen, Rotterdam en Den Haag. Hiermee is tegelijkertijd de sluiting van de vestiging in Eindhoven aangekondigd. The Harbour Club Eindhoven ging twee jaar geleden open in het pand van het voormalige restaurant de Karpendonkse Hoeve. Met de sluiting wordt de strategische focus op grote events en dinner shows in de andere vestigingen verder aangescherpt.

Begin april 2022 werd de zesde vestiging van de gerenommeerde restaurantgroep geopend. Na een uitgebreide renovatie en verbouwing werd het voormalige sterrenrestaurant De Karpendonkse Hoeve voorzien van een moderne en herkenbare Harbour Club look. Met 200 zitplaatsen binnen en 100 stoelen op het terras kon het uitgaanspubliek in en om Eindhoven genieten van de internationale Aziatische gerechten, cocktails, handgemaakte sushi en de uitgebreide wijnkaart.


Richard van Leeuwen, eigenaar en oprichter van The Harbour Club; “We kijken terug op een mooie tijd in Eindhoven. Helaas was deze vestiging voor ons misschien net letterlijk een brug te ver. Twee jaar geleden namen we een dapper besluit om net na de pandemie een nieuwe locatie te openen in deze schitterende en gezellige stad. Ondanks alle energie en het harde werken van al onze medewerkers en belanghebbenden, heeft The Harbour Club Eindhoven onze hooggespannen verwachting niet waar kunnen maken. We blikken terug op fantastische momenten, zoals de gezellige weekenden, familie brunches, lange zomeravonden op het terras en succesvolle evenementen met nationale artiesten. ”

Over The Harbour Club

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau met een internationale allure centraal staan. De vijf restaurants zijn gevestigd in Amsterdam Oost en Zuid, Den Haag, Rotterdam en Vinkeveen. Daarnaast beschikt het merk ook over een eigen theater in Amsterdam Oost: The Harbour Club Theater waar o.a. de eigen productie VEGAS met Hans Klok als main act van de show wekelijks te zien is. Alle restaurants hebben dezelfde Harbour Club touch met een blend tussen industrieel en fashionable chic met de unieke muurschilderingen van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten.