Welke herinneringen roept een blikje Danerolles bij jou op? Wellicht denk je terug aan de tijd dat je nog kind was en dat je in het weekend croissantjes maakte met de familie. Of denk je aan het Paasontbijt van toen, ontbijtjes tijdens Moederdag of misschien heb jij kortgeleden je partner verrast met een croissant van Danerolles. Er zijn talloze momenten waar je Danerolles op tafel kunt toveren. Inmiddels is het assortiment – naast croissants – uitgebreid met ovenheerlijke Cinnamon Swirls en chocoladebroodjes. 

Danerolles bestaat al sinds 1974 en dit betekent dat het merk komend jaar zijn 50e verjaardag viert. Met de sterke heritage blijft het zichzelf vernieuwen. Vanaf week 38 lanceert Danerolles in het koelschap bij de supermarkt een mooie innovatie: Danerolles plantaardig koekdeeg. Precies naast de andere iconische blikjes van Danerolles.

Danerolles heeft de recepturen dusdanig getest en ontwikkeld dat de smaak en kwaliteit niet te onderscheiden is van een koekje op basis van roomboter. Het plantaardige koekdeeg is vers, gemakkelijk en onweerstaanbaar lekker! Een product dat nauw aansluit bij deze tijd. Dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Met dit nieuwe product serveer je in een handomdraai verse koeken op tafel. Er zijn drie varianten verkrijgbaar:

  • Danerolles Chocolate Chunk 
  • Danerolles Oatmeal Cinnamon
  • Danerolles Almond Cranberry

Meer informatie

Danerolles staat voor vers deeg sinds 1974. Als toonaangevend merk in vers croissantdeeg is de stap klein naar vers koekdeeg. Met het oog op de toekomst en de behoeftes van de consument introduceert Danerolles het verse plantaardig koekdeeg. Binnen ongeveer 15 minuten bak je je eigen versgebakken koeken. De enige voorbereiding die je moet nemen is: de oven voorverwarmen, het deeg in 8 stukken snijden, op de bakplaat leggen. Wil je een chewy koek ga dan voor 12 minuten of wil je een crunchy koek kies dan voor 16 minuten. Bakkenmaar!