In het gamma van nieuwe producten in de parfumeries April vonden we er heel wat die niet alleen voor verzorging en hydratatie zorgen, maar ook de strijd aangaan tegen huidveroudering. Uiteraard is die strijd niet te winnen, maar een goede verzorging kan wel sporen van veroudering verzachten en wat afremmen. Vooral serums spelen hier een belangrijke rol in.

ULTRATIME, perfect biotic van ANNAYAKE zorgt voor preventie en correctie

Foto: April

Annayake is een Japans merk dat ervoor gekozen heeft zich in Parijs te vestigen om het beste van het Oosten en het Westen op het gebied van deskundige behandelingen te combineren.

Zo combineren ze actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong met actieve ingrediënten uit de biotechnologie. Het evenwicht van de huidflora is immers de garantie voor een gezonde huid en een van de sleutels tegen veroudering. Door pathogene bacteriën te  elimineren, versterkt de microbiota de immuunrespons en kan de huid herhaalde externe schadelijke invloeden bestrijden en zich beter regenereren. Ultratime , perfect biotic speelt hierop in en is gebaseerd op een formule die de microbiota van de huid op elke leeftijd reguleert en beschermt en zo veroudering tegen gaat.

DYNAMIC SKIN RETINOL SERUM van DERMALOGICA strijdt tegen rimpels

Foto: April

Dermalogica’s producten worden in Californië geproduceerd, zijn 99% vegan, dierproef- en glutenvrij. Dermalogica wordt wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht en is de eerste keuze van professionele schoonheidsspecialisten en hun consumenten. Ondertussen hebben onderzoekingen bewezen dat Retinol effectief werkt voor het aanpakken van rimpels. Maar niet alle Retinol serums zijn gelijk. Daarom ontwikkelde experts van Dermalogica een nieuw serum: een hoog gedoseerd, snelwerkend 3,5 % retinoïde complex met een geavanceerde retinoïde mix en boostertechnologie om het uiterlijk van de huid te helpen transformeren zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van de huid. De multi-retinoïde serum pakt vier tekenen van huidverzorging aan: het helpt rimpels te verminderen, herstelt de textuur van de huid, minimaliseert de zichtbaarheid van poriën en egaliseert de teint.

METHODE JEANNE PIAUBERT lanceert een SERUM die voor een hydratatieboost zorgt

Foto: April

Méthode Jeanne Piaubert is een vaste waarde in de wereld van huidverzorging.

Ze waren de eerste die veertig jaar geleden een innovatieve serum op de markt bracht dat uitgroeide tot een iconische huidverzorging. In 2023 zorgt het merk opnieuw voor een revolutie in hydratatie door het serum te perfectioneren met een nieuwe, unieke, drievoudige formule voor een optimale werking tot 48 uur lang. Het serum is zacht voor de huid én voor het milieu: het bevat 98% bestanddelen van natuurlijke herkomst en bevat geen kleurstoffen, fenoxyethanol, siliconen of parabenen.

POLÁAR: de weldaden van arctische planten

Foto: April

Het verzorgingsmerk Poláar werd dertig jaar geleden gecreëerd door een zoon van een fervent poolreiziger. Door met zijn vader mee te reizen geraakte hij gefascineerd door de sterkte van de arctische planten die overleefden in barre omstandigheden. Met de hulp van wetenschappelijke organisaties slaagde hij erin die planten te verwerken in een gamma verzorgingsproducten: een dagcrème en een nachtcrème op basis van boreale algen, een oogcrème met Siberische ginseng, een handcrème waarin drie arctische bessen zijn verwerkt.

De producten van Poáar zijn gemaakt op basis van 99% natuurlijke grondstoffen. Ze bevatten geen parabenen, geen phénoxyéthanol, geen alcohol, geen minerale oliën.