Afbeelding van Bart via Pixabay

In restaurant Hendrik van Maurick zwaait Niek van Lieverloo de scepter in de keuken en Klaas van Leengoed voert de zwarte brigade aan.

Een Historische setting

Bij Restaurant Hendrik van Maurick stappen bezoekers binnen in een betoverende ambiance die doordrenkt is met geschiedenis en klasse. Het restaurant is gevestigd in Kasteel Maurick, een monumentaal pand dat dateert uit de 13e eeuw. Het eeuwenoude decor, de sfeervolle inrichting en de imposante architectuur dragen bij aan een onmiskenbare charme die elke bezoeker in vervoering brengt. Welkom bij Restaurant Hendrik van Maurick, waar het culinaire samensmelt met een warme ambiance om een onvergetelijke eetervaring te creëren.

Gastheerschap

Gastheerschap wordt hier op de juiste manier in de praktijk gebracht. De medewerkers van Restaurant Hendrik van Maurick streven naar niets minder dan perfectie als het gaat om service. Ze verwelkomen je met een glimlach, beantwoorden graag al je vragen en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Sfeer en comfort

Het restaurant heeft drie afdelingen, te weten het restaurant, een aperitiefruimte en een multifunctionele ruimte op de bovenverdieping. De tafels zijn met linnen gedekt en de inrichting geeft rust. De stoelen zijn prima en hebben een hoog zitcomfort. Je voelt je midden in de natuur met uitzicht op de binnenplaats en de tuin van het kasteel.

Onderhoud en hygiëne

Alles is goed onderhouden en geeft de bezoekers een aangenaam schoon gevoel.

Aanbod

De ‘wereldkeuken met verwondering’ staat centraal op de menukaart. Wisselende menu’s bestaan uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft.

Kwaliteit van de gerechten

Het menu van Restaurant Hendrik van Maurick is een meesterwerk op zich. Chef-kok Niek verwent de zintuigen met creatieve gerechten die een feest zijn voor het oog en de smaakpapillen. Van de voorgerechten tot de desserts, elke hap is een sensatie. Proef de smaken van lokale producten en internationale invloeden, allemaal samengebracht in harmonie op het bord. Of je nu een fijnproever bent of gewoon van lekker eten houdt, restaurant Hendrik van Maurick zal je verrassen en verwennen. De gerechten zijn op het seizoen afgestemd.

Kwaliteit dranken

Een maaltijd bij restaurant Hendrik van Maurick wordt nog specialer door de uitgebreide wijnkaart. De sommelier selecteerde zorgvuldig wijnen die perfect passen bij de culinaire creaties van de chef-kok. Laat je adviseren en geniet van de verrukkelijke wijn-spijscombinaties die de smaakbeleving naar een hoger niveau tillen.

Conclusie

Restaurant Hendrik van Maurick -waar eten een kunstwerk is en gasten als royalty worden behandeld-  is het genieten van de mooie gerechten en wijnen en de zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Hier komen wij graag nog eens terug.

Zie voor meer informatie kasteel-maurick.nl.