Restaurant Ripasso zwaait Yannic de scepter in de keuken en Wijnanda voert de zwarte brigade aan. Het restaurant ligt midden in de polder tussen Terheijden en Wagenberg.

Gastheerschap
Wij werden zeer hartelijk ontvangen door de bediening. Die begeleidde ons rustig naar de tafel. De bediening heeft alle aandacht voor de klanten. Gastheerschap wordt hier op de juiste manier in de praktijk gebracht.

Sfeer en comfort
Het restaurant heeft drie afdelingen, te weten het restaurant, de serre en het terras. De tafels zijn met linnen gedekt en de inrichting geeft rust. De stoelen zijn prima en hebben een hoog zitcomfort. Je voelt je midden in de natuur met uitzicht op de polder.

Onderhoud en hygiëne
Alles is goed onderhouden en geeft de bezoekers een aangenaam schoon gevoel.

Aanbod
De Europese keuken staat centraal op de menukaart. Wisselende menu’s bestaan uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft..

Kwaliteit van de gerechten
De gerechten zijn op het seizoen afgestemd. De cuisson is perfect en de combinaties van ingrediënten zijn verrassend. Alle gerechten zijn goed op en van smaak en zien er prachtig uit.

Kwaliteit dranken
Er staat een mooi aanbod van betaalbare wijnen op de kaart. Ook zijn talrijke aperitieven en digestieven beschikbaar voor de liefhebber.

Conclusie
In Restaurant Ripasso is het genieten van de mooie gerechten en wijnen en de zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Hier komen wij graag nog eens terug.

Zie voor meer informatie www.restaurantripasso.nl