Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Voorwoord |
|
6 |
|
Inleiding |
|
8 |
|
01_STARTERS |
|
11 |
|
Parijse wagel met Vlaamse grijze garnalen en limoenvrème op basis van schapenplattekaas |
|
18 |
|
Tartine russe met Breydelrillette |
|
20 |
|
Carpaccio van Sint-Jakobsvrucht met polenta en crème van guacamole |
|
22 |
|
Speculoos met blauwschimmelkaas en bosbessen-limoenconfituur |
|
26 |
|
Ceviche van gamba met Breydelcrunch |
|
26 |
|
Warme Oostendse oester met Breydelspek, kaffirlimoen mousseline en rucola |
|
28 |
|
Breydeltosti |
|
30 |
|
Wrap van sprot, Breydelham en tzatziki van schapenplattekaas |
|
32 |
|
Oostendse oester met Breydel en blond bier |
|
34 |
|
Ravioli van Breydelschenkel, couscous, tomaat en venkel |
|
36 |
|
02_VOORGERECHTEN |
|
38 |
|
Quiche van Breydelspek met witlof, rode paprika en schapenplattekaas |
|
40 |
|
Carpaccio van pruimtomaat, goudbruin gebakken Breydelhamkroket, waterkers en gesmolten foie gras |
|
42 |
|
Carpaccio van Breydelporchetta met langoustines en mostersaus |
|
44 |
|
Aardappel Belgique met Escargots Petits-Gris de Namur, Breydelcrunch en knoflook-peterselie-waterkersboter |
|
46 |
|
Lauwwarm Breydelspek gelkat met appel, karamel en calvados, gerookte paling, gekleurde lekkerkoek en foie gras |
|
48 |
|
Velouté van kropsla met Escargots Petits-Gris de Namur en brunoise van Breydelham |
|
50 |
|
Krachtige waterkers, Gandaham en geitenkaas |
|
52 |
|
Scampi in een Breydelspkjesjasje op een bedje van Granny Smith en zure room |
|
54 |
|
Breydel tonnato |
|
56 |
|
Pompoen van tarte tartin met geitenkaas |
|
58 |
|
Flan van erwtjes met gerookte heilbot en espuma van Breydelspek |
|
60 |
|
Salade van geitenkaas en Breydelspek met peperkoek |
|
62 |
|
Kroontje van asperges, Breydelhammousse, Gandaham |
|
62 |
|
Breydelhampaté met toast van boerenbrood en frisse zoetzure garnituur |
|
66 |
|
Gebakken peperkoek met foie gras en perenconfituur met vijgen en pijnboompitten |
|
68 |
|
Flammkuchen met vijgen, Breydelham en geitenkaas |
|
70 |
|
Breydelhammousse new style |
|
72 |
|
Sushi's van aardappel, zure haring en Breydelham met salsa van ui en appel |
|
74 |
|
Artisjok met feuilletine van Breydelpastrami |
|
76 |
|
Beignet van Vlaamse mossel en beignet van Breydelspek met piquillos-dip |
|
78 |
|
03_HOOFDGERECHTEN |
|
80 |
|
Breydel côte à l'os met witlof-waterkerssalade en karnemelkstampers |
|
82 |
|
Kort geschroide zalmfilet op gewokte salsa van knolselderij, Breydelpastrami, tomaat en selderij met mousseline |
|
84 |
|
Handgepelde Vlaamse grijze garnalen op geplette polderaardappel, gepocheerde hoeve-eitje, verfijnde jus van witlof en julienne van Breydelham |
|
86 |
|
Op vel gebakken kabeljauwhaasje, feuilletine van Breydelporchetta, kastanjechampignons en kafsjus opgewerkt met een tonneke |
|
88 |
|
Pittige Breydeltapasballetjes |
|
90 |
|
Pasticcio met trappistenkaas en geitenkaas |
|
92 |
|
Knapperige Breydelburger met avocadocrème en trappistenkaas |
|
94 |
|
Gavers verdronken boutje |
|
96 |
|
Oergerecht met bio boerenbruinbrood en pittig Breydel côte à l'os |
|
98 |
|
Vol-au-vent met Breydelschenkel, blond bier en speculoos |
|
100 |
|
Breydel côte à l'os met speculoos-mosterdkorst |
|
102 |
|
Couscous van bloemkool met babylotte, jonge prei, waterkersolie en biersausje |
|
104 |
|
Breydellington met kriekenconfituur |
|
106 |
|
Opgespannen kalfsfilet d'Anvers met Breydelspek, picklesssausje en 'pommes fondatnes' |
|
108 |
|
Witlofrisotto met waterkers en trappistenkaas |
|
110 |
|
Escabèche met rode poon en Breydelspek |
|
112 |
|
Ballotine van hoevekip met Breydelhampaté, pistache en hazelnoten, kalfsjus en gebakken krielaarsappelen |
|
114 |
|
Gelakte Breydelspareribs met kimchi en BBQ-saus |
|
116 |
|
Brandade van kabeljauw, knolselderij, waterkers en Breydelspek |
|
118 |
|
Gebakken Breydelporchetta met vergeten groenten, woklook en orzemarijnpatatjes |
|
120 |
|
04_DESSERTS |
|
122 |
|
Rabarbersoepje met geitenkaas en crumble van Amandelbrood |
|
124 |
|
Desserburger met gemarineerd food fruit |
|
126 |
|
Gesouffleerde flensjes verrijkt met bosbessen-limoenconfituur |
|
128 |
|
Trio van romige gourmandises met speculoos, peperkoek en Amandelbrood |
|
130 |
|
Crème Brûlée met West-Vlaamse lukken en framboos |
|
132 |
|
Maak kennis met onze partners |
|
134 |
|