Passie voor Pasta - Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro
Antonio Carluccio
Tirion Culinair (2004)
In verzameling
#9
8*
Koken
Gebonden met stofomslag 9789059829015
Nederland  Nederlands
Dit nieuwe kookboek is onweerstaanbaar voor elke liefhebber van de Italiaanse keuken. Carluccio bindt de strijd aan met de voorverpakte Italiaanse producten en hij wet iedereen te inspireren tot het verwerken van alles wat vers is. Parmaham, vers geraspte parmezaanse kaas, artisjokharten, wilde paddestoelen en veel ander lekkers uit de natuur vinden hun weg naar de heerlijkste recepten van de meastro Italiano.

In deze geheel herziene en bijgewerkte uitgave laat Antonio Carluccio u kennismaken met zijn passie voor pasta, aangevuld met recepten, voor soepen, hoofdgerechten en zelfs desserts.

Antonio Carluccio is een gepassioneerd mens. Zijn liefde voor de natuur en koken is ongeëvenaard. Bovendien is hij een succesvol kookboekenschrijver en maakt hij kookprogramma's voor de BBC. Zijn Neal Street Restaurant in Londen is legendarisch en de keten Carluccio's Caffès maakt in heel Engeland opgang.Medewerkers
Vertaler Barbara Luijken
Product Gegevens
NUR code 442
Aantal pagina's 192
Hoogte x Breedte 270 x 195  mm
Originele titel Passion for pasta
Origineel land Groot Brittannië
Originele taal Engels
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja
Winkelprijs bij verschijnen € 24,98
Conclusie
Het boek is prachtig geïllustreerd met foto’s en de recepten zijn eenvoudig te bereiden. Wederom een warm en gezellig boek.