Dit nieuwe kookboek is onweerstaanbaar voor elke liefhebber van de Italiaanse keuken. Carluccio bindt de strijd aan met de voorverpakte Italiaanse producten en hij wet iedereen te inspireren tot het verwerken van alles wat vers is. Parmaham, vers geraspte parmezaanse kaas, artisjokharten, wilde paddestoelen en veel ander lekkers uit de natuur vinden hun weg naar de heerlijkste recepten van de meastro Italiano.
In deze geheel herziene en bijgewerkte uitgave laat Antonio Carluccio u kennismaken met zijn passie voor pasta, aangevuld met recepten, voor soepen, hoofdgerechten en zelfs desserts.
Antonio Carluccio is een gepassioneerd mens. Zijn liefde voor de natuur en koken is ongeëvenaard. Bovendien is hij een succesvol kookboekenschrijver en maakt hij kookprogramma's voor de BBC. Zijn Neal Street Restaurant in Londen is legendarisch en de keten Carluccio's Caffès maakt in heel Engeland opgang.
NUR code |
442 |
Aantal pagina's |
192 |
Hoogte x Breedte |
270
x
195
mm |
Originele titel |
Passion for pasta |
Origineel land |
Groot Brittannië |
Originele taal |
Engels |
|
Gelezen? |
Ja |
Winkelprijs bij verschijnen |
€ 24,98 |
|
|
Het boek is prachtig geïllustreerd met foto’s en de recepten zijn eenvoudig te bereiden. Wederom een warm en gezellig boek.