Bakken met desem - 77 heerlijke recepten voor gezond brood en gebak
Anita Šumer
Lannoo
In verzameling
#1020
0*
Koken
Cooking / Regional & Ethnic / General, Eten en drinken algemeen
Gebonden 9789401477307
België  Nederlands
Uitgeverstekst: Gezond bakken met zuurdesem.Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker.In haar tweede prachtig geïllustreerde bakboek verklapt de Sloveense Anita Sumer de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als fougasse, naanbrood, hamburgerbroodjes, kaneelbollen, wafels en panettone. Naast de 77 recepten vind je opnieuw een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.



Recensie: Anita Šumer gaar er in dit noek vanuit dat je haar eerste boek - Passie voor desem- hebt bestudeerd over het opstarten van het basisdeeg. Het bakken met desem vergt veel tijd, maar door de geïllustreerde beschrijving is dat gemakkelijk te volgen. In het boek staan 77 recepten voor gezond brood en gebak, zowel met zoete als hartige desem. Het is een prachtig geïllustreerd bakboek.

Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl.

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Bakken met desem





Medewerkers
Ontwerper/Vormgever Manca Zupanic
Fotografie Nik Jarh; Ines Suljic
Styling Barbara Remec
Product Gegevens
NUR code 440
Omslag Prijs € 29,99
Aantal pagina's 274
Hoogte x Breedte 260 x 190  mm
Originele titel Slana in sladka Drožomanija
Origineel ondertitel nadajevanje scetovne krjižne uspešnice Drožomanija
Originele uitgever Ars Verbi
Origineel land Slovenië
Originele taal Sloveens
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja
Winkelprijs bij verschijnen € 29,99
Datum aankoop 18-1-2021
Koppelingen Inkijkexemplaaar
Conclusie
Dit desemboek is EEN AANRADER voor de gevorderde thuisdesembakker.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Dank! 4
Lieve desemfans, lieve lezers 8
Desemtheorie 11
Even opfrissen 12
\\\hoogwaardie ingrediënten zijn het belangrijkst 13
De zoete desem onder de loep 18
De juiste volgorde is ook belangrijk 27
Eenvoudiger bakken met hartige en zoete desem 28
Denk hieraan voordat je begint 34
Recepten 38
Haartige lekkernijen van desem 39
Geïllustreerde beschrijving van de bereiding van hartige lekkernijen van desem 115
Zoete desemlekkernijen 137
Geïllustreerde beschrijving van de bereiding van zoete lekkernijen 229
Ook al ie het niet meer vers, het is nog niet oud 241
Gebruikte literatuur 272