Uitgeverstekst: Gezond bakken met zuurdesem.Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker.In haar tweede prachtig geïllustreerde bakboek verklapt de Sloveense Anita Sumer de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als fougasse, naanbrood, hamburgerbroodjes, kaneelbollen, wafels en panettone. Naast de 77 recepten vind je opnieuw een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.
Recensie: Anita Šumer gaar er in dit noek vanuit dat je haar eerste boek - Passie voor desem- hebt bestudeerd over het opstarten van het basisdeeg. Het bakken met desem vergt veel tijd, maar door de geïllustreerde beschrijving is dat gemakkelijk te volgen. In het boek staan 77 recepten voor gezond brood en gebak, zowel met zoete als hartige desem. Het is een prachtig geïllustreerd bakboek.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.
Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Bakken met desem