Uitgeverstekst: Ontdek je favoriete gerechten uit de Italiaanse regio's
De Zilveren Lepel per regio neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië;en van romige fonduta valdostana uit Valle d'Aosta, onweerstaanbare cannoli uit Sicilië tot minder bekende gerechten die alleen bij Italianen thuis en in restaurants te vinden zijn. Ontdek van elke regio de unieke ingrediënten en traditionele gerechten voor antipasti, primi, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts. Met de 160 authentieke en verrassende recepten proef je de unieke smaken die elke streek te bieden heeft! Een must-have voor elke liefhebber van koken en Italië;. Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang ik ze ook al heb.
De Zilveren Lepel, hèt naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek, Sam de Voogt, De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië;. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is de bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn:
De Zilveren Lepel,
De vegetarische Zilveren Lepel,
De Zilveren Lepel - Classic,
De Zilveren Lepel - Bakboek,
De Zilveren Lepel - Chocolade,
De Zilveren Lepel Pasta en
De Zilveren Lepel voor kinderen.
Recensie: Dit is een prachtig uitgevoerd kookboek met de lekkerste recepten uit elke streek van Italië. De Ziveren Lepel vindt het belangrijk om de regionale recepten te behouden. Dit boek is een hulpmiddel voor iedereen die de Italiaanse keouekn wil leren kennen. Het boek geeft 160 authentieke en verrassende recepten met de unieke smaken die elke streek biedt. De veelzijdigheid van de italiaanse keuken is uniek.
Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl.
Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. De zilveren lepel per regio.