Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Voorwoord |
|
5 |
|
QUICK 20 MINUTEN OF KORTER |
|
8 |
|
Friseline, molsla, kumquar en beurre noisette |
|
12 |
|
Butternutpompoen, witlof, zachte geitenkaas, ras el hanout |
|
14 |
|
Courgettes, gerookte amandel, kerrie |
|
16 |
|
Carpaccio van green zebratomaat en ricotta met popcorn |
|
18 |
|
Salade van paarse spitskool en sesamdressing |
|
20 |
|
Verse radijsjes en aioli van blauwe kaas |
|
22 |
|
Roodlof, witlof, sinaasappel, ricotta salata |
|
24 |
|
Italian greens met parmezaan |
|
26 |
|
Little gem, karnemelk, desem |
|
28 |
|
Gekookte sugarsnaps, mierikswortel, honing |
|
30 |
|
Crispy ijsbergsla met gorgonzoladressing |
|
32 |
|
Groene selder, walnootolie, burrata, geporte quinoa |
|
34 |
|
Radiccio rosso, hazelnoot, bramen en rodewijnazijn |
|
36 |
|
Mary V-tomaat, kersen, verse amandelen en basilicum |
|
38 |
|
Venkel, nectarine, pistaache, vijgenbladolie |
|
40 |
|
Tomaat, aardbei, rabarber en marjolein |
|
42 |
|
Frisse salade van fysalischil, verveine en parmezaanse kaas |
|
46 |
|
Kikkererwten, gerookte paprika, sjalot en balsamico |
|
48 |
|
Thaise salade van papaja en wortel |
|
54 |
|
Avocado, tomaat, watermeloen, miso-gemberdressing |
|
56 |
|
Smashed cucumber |
|
60 |
|
IN-BETWEEN TUSSEN 20 EN 35 MINUTEN |
|
62 |
|
Boterboontjes, feta, basilicum |
|
64 |
|
Crispy boerenkool met iaoli van kastanjechampignons |
|
66 |
|
Gestoomde broccoli, zure room, satékruiden en Oost-Indische kers |
|
68 |
|
Snijbonen, gebrande zoete ui en kroepoek |
|
70 |
|
Eikenbladsla met dressing van zachtgekookt ei en ansjovis |
|
74 |
|
Gegrilde groene asperges, hoisin, krokante cashewnoot en ui |
|
76 |
|
Komkommer, Thaise yoghurt, postelein |
|
78 |
|
Pimientos de padrón, gerookte paprika, mayonaise |
|
80 |
|
Romanesco, pistacheroom, sumak en rozijnen |
|
84 |
|
Gekookte spruitblaadjes met bieslook, gepofte linzen, balsamico en fysalis |
|
86 |
|
Gekookte groene asperges met pesto van duinrucola |
|
88 |
|
Witte asperges, tuinbonen, postelein, kervel, tuinkers, munt en pecorino |
|
92 |
|
Gebakken avocado, trostomaat, pinda, shiso en gembervinaigrette |
|
94 |
|
Girolles, abrikoos, lavendel, beurre noisette met room |
|
96 |
|
Koude erwtensalade, mizuna, paarse basilicum, mierikswortel |
|
98 |
|
Gegrilde koolrabi, kerrie, lente-ui en groene mizuna |
|
100 |
|
KFC (Korean fried cauliflower) |
|
102 |
|
Shanghai paksoi, lak, krokante knoflook |
|
104 |
|
Violetaardappel, zure room, jalapeños |
|
106 |
|
Boerentenen, pitloze druif, sjalot |
|
108 |
|
Dikke geraspte wortels met tartaarsaus |
|
110 |
|
Gekookte wortels, kinchisaus en gepofte quinoa |
|
112 |
|
Asperges Carbonara |
|
116 |
|
Aardappel-aspergesalade, paarse basilicum, vanille en mosterd |
|
118 |
|
TAKE YOUR TIME 35 MINUTEN EN LANGER |
|
120 |
|
Gelakte aubergine, miso, ume, vogelmuur |
|
122 |
|
Gebakken bloemkool, cressonnette, bruine boter, dukkah |
|
124 |
|
Gazpacho van courgettes met boekweit, stracciatella en verveine |
|
126 |
|
Eekhoorntjesbrood, aardpeer, gremolata |
|
128 |
|
Gele biet, cottagecheese, komijn, sinaasappel, klaververzuring |
|
130 |
|
Knolselder van de BBQ, bearnaise, waterkers |
|
134 |
|
Oesterzwam, cantharellen, mosterdzaad, bleomspruit |
|
136 |
|
Peterseliewortel gegaard in karnemelk, mandarijn en pimpernel |
|
138 |
|
Gebrande butternutpompoen, spicy passionfruit |
|
140 |
|
Gekonfijte prei en seroendeng |
|
142 |
|
Gestoomde raapjes en zoetzure cava-botersaus, druiven en frisee |
|
144 |
|
Gerookte bieten, tahini, granaatappel |
|
146 |
|
Rode biet, radijs, soja |
|
148 |
|
Schroseneer, volle melk, walnoot enpostelein |
|
150 |
|
Spaghettipompoen, tomaat, burrata, oregano |
|
152 |
|
Gestoofde spitskool, beukenzwammetjes en chili-knoflookmousseline |
|
154 |
|
Gefrituurde spruiten gerookte amandelaioli |
|
156 |
|
Aubergine, gerookte amandel, rucola |
|
158 |
|
Groentecurry |
|
160 |
|
Gekookte maiskolf, saffraan, amandel-limoenmayonaise |
|
162 |
|
Artisjok, plattekaas, lavas en druiven |
|
164 |
|
Soep van prei, kamille, desemcroutons en kervel |
|
166 |
|
Warmoes - the Italian way |
|
168 |
|
Zoete aardapple, zure room, miso, furikake |
|
170 |
|
Gepofte en gevulde aardappel met daslook, verse kruiden en parmezaan |
|
172 |
|
Index |
|
174 |
|