| Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
| Voorwoord |
|
5 |
|
| QUICK 20 MINUTEN OF KORTER |
|
8 |
|
| Friseline, molsla, kumquar en beurre noisette |
|
12 |
|
| Butternutpompoen, witlof, zachte geitenkaas, ras el hanout |
|
14 |
|
| Courgettes, gerookte amandel, kerrie |
|
16 |
|
| Carpaccio van green zebratomaat en ricotta met popcorn |
|
18 |
|
| Salade van paarse spitskool en sesamdressing |
|
20 |
|
| Verse radijsjes en aioli van blauwe kaas |
|
22 |
|
| Roodlof, witlof, sinaasappel, ricotta salata |
|
24 |
|
| Italian greens met parmezaan |
|
26 |
|
| Little gem, karnemelk, desem |
|
28 |
|
| Gekookte sugarsnaps, mierikswortel, honing |
|
30 |
|
| Crispy ijsbergsla met gorgonzoladressing |
|
32 |
|
| Groene selder, walnootolie, burrata, geporte quinoa |
|
34 |
|
| Radiccio rosso, hazelnoot, bramen en rodewijnazijn |
|
36 |
|
| Mary V-tomaat, kersen, verse amandelen en basilicum |
|
38 |
|
| Venkel, nectarine, pistaache, vijgenbladolie |
|
40 |
|
| Tomaat, aardbei, rabarber en marjolein |
|
42 |
|
| Frisse salade van fysalischil, verveine en parmezaanse kaas |
|
46 |
|
| Kikkererwten, gerookte paprika, sjalot en balsamico |
|
48 |
|
| Thaise salade van papaja en wortel |
|
54 |
|
| Avocado, tomaat, watermeloen, miso-gemberdressing |
|
56 |
|
| Smashed cucumber |
|
60 |
|
| IN-BETWEEN TUSSEN 20 EN 35 MINUTEN |
|
62 |
|
| Boterboontjes, feta, basilicum |
|
64 |
|
| Crispy boerenkool met iaoli van kastanjechampignons |
|
66 |
|
| Gestoomde broccoli, zure room, satékruiden en Oost-Indische kers |
|
68 |
|
| Snijbonen, gebrande zoete ui en kroepoek |
|
70 |
|
| Eikenbladsla met dressing van zachtgekookt ei en ansjovis |
|
74 |
|
| Gegrilde groene asperges, hoisin, krokante cashewnoot en ui |
|
76 |
|
| Komkommer, Thaise yoghurt, postelein |
|
78 |
|
| Pimientos de padrón, gerookte paprika, mayonaise |
|
80 |
|
| Romanesco, pistacheroom, sumak en rozijnen |
|
84 |
|
| Gekookte spruitblaadjes met bieslook, gepofte linzen, balsamico en fysalis |
|
86 |
|
| Gekookte groene asperges met pesto van duinrucola |
|
88 |
|
| Witte asperges, tuinbonen, postelein, kervel, tuinkers, munt en pecorino |
|
92 |
|
| Gebakken avocado, trostomaat, pinda, shiso en gembervinaigrette |
|
94 |
|
| Girolles, abrikoos, lavendel, beurre noisette met room |
|
96 |
|
| Koude erwtensalade, mizuna, paarse basilicum, mierikswortel |
|
98 |
|
| Gegrilde koolrabi, kerrie, lente-ui en groene mizuna |
|
100 |
|
| KFC (Korean fried cauliflower) |
|
102 |
|
| Shanghai paksoi, lak, krokante knoflook |
|
104 |
|
| Violetaardappel, zure room, jalapeños |
|
106 |
|
| Boerentenen, pitloze druif, sjalot |
|
108 |
|
| Dikke geraspte wortels met tartaarsaus |
|
110 |
|
| Gekookte wortels, kinchisaus en gepofte quinoa |
|
112 |
|
| Asperges Carbonara |
|
116 |
|
| Aardappel-aspergesalade, paarse basilicum, vanille en mosterd |
|
118 |
|
| TAKE YOUR TIME 35 MINUTEN EN LANGER |
|
120 |
|
| Gelakte aubergine, miso, ume, vogelmuur |
|
122 |
|
| Gebakken bloemkool, cressonnette, bruine boter, dukkah |
|
124 |
|
| Gazpacho van courgettes met boekweit, stracciatella en verveine |
|
126 |
|
| Eekhoorntjesbrood, aardpeer, gremolata |
|
128 |
|
| Gele biet, cottagecheese, komijn, sinaasappel, klaververzuring |
|
130 |
|
| Knolselder van de BBQ, bearnaise, waterkers |
|
134 |
|
| Oesterzwam, cantharellen, mosterdzaad, bleomspruit |
|
136 |
|
| Peterseliewortel gegaard in karnemelk, mandarijn en pimpernel |
|
138 |
|
| Gebrande butternutpompoen, spicy passionfruit |
|
140 |
|
| Gekonfijte prei en seroendeng |
|
142 |
|
| Gestoomde raapjes en zoetzure cava-botersaus, druiven en frisee |
|
144 |
|
| Gerookte bieten, tahini, granaatappel |
|
146 |
|
| Rode biet, radijs, soja |
|
148 |
|
| Schroseneer, volle melk, walnoot enpostelein |
|
150 |
|
| Spaghettipompoen, tomaat, burrata, oregano |
|
152 |
|
| Gestoofde spitskool, beukenzwammetjes en chili-knoflookmousseline |
|
154 |
|
| Gefrituurde spruiten gerookte amandelaioli |
|
156 |
|
| Aubergine, gerookte amandel, rucola |
|
158 |
|
| Groentecurry |
|
160 |
|
| Gekookte maiskolf, saffraan, amandel-limoenmayonaise |
|
162 |
|
| Artisjok, plattekaas, lavas en druiven |
|
164 |
|
| Soep van prei, kamille, desemcroutons en kervel |
|
166 |
|
| Warmoes - the Italian way |
|
168 |
|
| Zoete aardapple, zure room, miso, furikake |
|
170 |
|
| Gepofte en gevulde aardappel met daslook, verse kruiden en parmezaan |
|
172 |
|
| Index |
|
174 |
|