De smaak van de brabantse wal & omgeving
Margot Haest
Margot Haest (2020)
In verzameling
#1018
7*
Gebonden 9789090336435
Nederland  Nederlands
Uitgeverstekst: Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied aan de rand van West-Brabant, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Daar “waar Brabant Zeeland kust” is ook op culinair gebied van alles te ontdekken! Maak kennis met gepassioneerde chefs, het geweldige aanbod van producten en laat je inspireren door diverse culinaire specialisten.



Recensie: Margot Haest vindt dat de Brabantse Wal een betere plaats verdient op de culinaire kaart. Voor dit boek interviewde zij 36 chefs, producenten en culinaire specialisten van de Brabantse Wal & omgeving. Dit boek is een culinaire reis door dit gebeid en dat is bijzonder goed gelukt. Zij geeft verhalen en recepten. De recepten bestaan uit twee varianten: het chefsrecept en een easy variant daarop. Dit is een schitterend boek met enorm veel informatie en veel prachtige foto's en mooie verhalen, due zeer de moeite waard zijn.



Een recept uit dit boek staat op www.Tannetje.nl.



Medewerkers
(Eind)redactie Joyce van Loon
Ontwerper/Vormgever Bram de Crom
Fotografie Gijs Proost
Product Gegevens
NUR code 440
Omslag Prijs € 34,95
Aantal pagina's 220
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja
Winkelprijs bij verschijnen € 34,95
Datum aankoop 18-1-2021
Conclusie
Dit kook- en leesboek is EEN AANRADERM/b> voor de iedereen en in het bijzonder voor de culinaire liefhebber.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Chefs van de Brabantse Wal 7
Torben Bouterse 9
Mark van Loon 9
Rob Leenaerts 21
Pieter Bosters 29
Bart Oostelbos 35
Daan Rommens 41
Maarten Hamel 47
René Vermeulen 53
Floris Vriens 57
Nico van Beekveld 61
Producenten van de Brabantse Wal 67
Josephine Hamel 69
Corné Ooms 75
Esther Slootweg 75
Coen Crusio 83
Paul Bosse 89
Rob van Duijn 99
Frank en Carola Hereijgers 107
Michiel de Hoog 113
De mannen van Sterck 117
Henk van Schilt 125
Specialisten van de Brabantse Wal 131
Bertram van Beers 133
Kiona Malinka 145
Joost van Nijnatten 149
Lotte Franken 153
Gerard Horstink 157
Martijn van Strien 161
Geert Leeuwis 171
Chefs uit de omgeving 179
Bert Coelers 181
Thijs Meliefste 187
Danny en Mike Tsang 193
Carlo Chantrel 201
Henrie van der Heijden 207
Het team van De smaak van de Brabantse Wal & omgeving 213
Het team 215
Margot Haesst 217
Index met recepten en wijnadvies 217
Bedankt 220