Uitgeverstekst: Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied aan de rand van West-Brabant, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Daar “waar Brabant Zeeland kust” is ook op culinair gebied van alles te ontdekken! Maak kennis met gepassioneerde chefs, het geweldige aanbod van producten en laat je inspireren door diverse culinaire specialisten.
Recensie: Margot Haest vindt dat de Brabantse Wal een betere plaats verdient op de culinaire kaart. Voor dit boek interviewde zij 36 chefs, producenten en culinaire specialisten van de Brabantse Wal & omgeving. Dit boek is een culinaire reis door dit gebeid en dat is bijzonder goed gelukt. Zij geeft verhalen en recepten. De recepten bestaan uit twee varianten: het chefsrecept en een easy variant daarop. Dit is een schitterend boek met enorm veel informatie en veel prachtige foto's en mooie verhalen, due zeer de moeite waard zijn.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.