Uitgeverstekst: Geniet jij ook zo van die fantastische zuurdesembroden die je in een restaurant wel eens geserveerd krijgt? Of die je bij een dure bakker soms kunt kopen? Zuurdesembrood – maar ook heel veel andere broden – maak je vanaf nu zelf, thuis in je eigen keuken. Is dat ingewikkeld? Tijdrovend? Met de enthousiaste en aanstekelijke aanwijzingen van Jayne Jubb, meester in bakken van zuurdesembrood, kan het gewoon niet mislukken. Maar je zult versteld staan van de variaties die je tegenkomt in dit boek. Er is namelijk nog veel meer! Geniet van heerlijke foolproof-recepten: van een simpel boerinnenbrood tot exotische gistbroden, glutenvrije broden, vrij-van-alles-behalve-smaak-baksels en – voor iedereen haalbare – patisserie. Iers sodabrood met cranberry’s, Laurier-uienbrood, het allerbeste brioche brood, boekweitbrood, kruiden-yoghurtbrood… Een buitengewoon inspirerend bakboek!
Recensie: In dit boek deelt Jayne Jubb haar meest geliefde recepten, tips en tricks. De recepten zijn zeer divers. van basisbrood tot patisserie en baksels. De recepten staan goed beschreven en zijn goed te bereiden. Het prettige bakboek geeft veel informatie. Het is aan te bevelen om het boek eerst te lezen en daarna pas aan de slag te gaan. Je gaat zelf brood bakken met Jyyne Jubb op de 'achtergrond'.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.
Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Bak!