Uitgeverstekst: Met Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Chop-chop, aan de slag! Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechte n over de hele wereld en de mensen die ze maken.
Recensie: Dit zeer moderne kookboek bevat recepten voor 20 weken. Per week beschrijft het vijf gerechten. De week begint met een boodsdchappenlijst, daarna de voorbereiding en tot slot de afwerking met de tijd erbij. Het boek is zeer overzichtelijk met leuke gerechten. De combinaties kloppen niet altijd, want vis met sla kan echt niet. Het zijn geen volwaardige maaltijden en de titel van het boek klopt niet helemaal. Het is wel een echt hedendaags kookboek.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.