Achtertekst: India biedt een complete verzameling recepten, die elk aspect van het rijke en kleurrijke culturele erfgoed van India belicht. Met 1000 makkelijk te volgen, authentieke recepten van over de hele lengte en breedte van het land. De recepten zijn zo aangepast dat ze haalbaar zijn voor de westerse thuiskok. Het enige Indiaas kookboek dat je in staat stelt je al je favoriete Indiase gerecht thuis te maken. De hoofdstukken over brood, ingemaakte groenten, kruidenpasta's en chutneys bevatten een grote variëteit aan recepten die je eerder nergens kon vinden. Met uitleg over Indiase ingrediënten, kooktechnieken en de culinaire historie. Pushpesh Pant is geboren in Noord-India, en is nu professor aan de universiteit in New Delhi. Hij is India's populairste columnist en receptschrijver. Pushpesh Pant heeft de afgelopen twintig jaar besteed aan het verzamelen van authentieke familierecepten uit heel India. Deze komen samen in India.
Recensie: Dit is een indrukwekkend kookboek over Indaas eten. Koken en eten zijn in India voor de beschaving even belangrijk als de monumenten, kunst en literatuur van het land. De duizend authentieke recepten, aangepast aan de hedendaagse keuken, staan goed beschreven en zijn daardoor goed te bereiden. De Indiase keuken is meer dan alleen curries. De inhoud heeft per onderdeel een andere kleur papier. Handig zijn de twee leeslinten. Het kookboek wordt verpakt in een katoenen tas, met dezelfde opdruk als het boek
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. India