Flaptekst: Praktisch, inspirerend en klaar in een handomdraai. Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner. Geschikt voor thuiskoks van elk niveau. Voor de dagen waarop je niet zo veel tijd hebt, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten. Van de auteur van het succesvolle Keukendagboek. Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.
Recensie: In dit kookboek staan makkelijke recepten voor elke dag. Het zijn overheerlijke en simpele gerechten. De eigentijdse recepten zijn in een mum van tijd bereid en staan in een korte stijle beschreven. Ook de nodige suggesties worden gegeven voor begeleidende gerechten en andere bereidingswijzen. Dit is zeker een kookboek voor beginners en het is uniek, mooi uitgevoerd in een 'roman'-boekvorm. Dit is een zeer aantrekkelijk kookboek, waar je vrolijk van wordt, naar verwachting zal iedereen het veel gebruiken, dus verdient het een vaste plaats in de keuken.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Aan tafel