Flaptekst: Westmalle Trappist. Met eenvoudige en lekkere eenpansgerechten schetst de geschiedenis van de bekende trappistenabdij. Dit boek geeft een rondleiding tussen de brouwinstallaties en laat u kennismaken met de geuren, kleuren en smaken van het trappistenbier. Algauw blijkt dat de roodbruine Dubbel en de goudblonde Tripel van Westmalle ‘mooie’ ingrediënten zijn met culinaire mogelijkheden die niemand had kunnen vermoeden. In alle eenpansgerechten uit dit boek speelt het trappistenbier van Westmalle een hoofdrol.
Bierkok STEFAAN COUTTENYE van Gasthof ’t Hommelhof in Watou laat zich inspireren door het rijpe karakter van Westmalle. Hij gaat creatief aan de slag met dit kwaliteitsproduct en vergast u graag op een overheerlijke biergastronomie. De nieuwe, eenvoudige recepten in dit boek zijn het resultaat van zijn creativiteit, kennis van zaken en gedrevenheid. Een origineel bierkookboek.
Recensie: Stefaan Couttenye stelde voor Westmalle vijftien unieke recepten samen met het bier van Westmalle in de hoofdrol. De eenpansgerechten zijn goed te bereiden en de recepten zijn voorzien van prachtige fofo's. Na de recepten volgt de geschiedenis van de abdij, wat het tot een bijzonder aardig boekje maakt met gevarieerde, heerlijke eenpansgerechten.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Alles over trappist Westmalle