Peper & zout
Jody Vassallo
Terra (2006)
In verzameling
#229
6*
Koken
Paperback met flappen 9789058974907
Nederland  Nederlands
Dit boek geeft bijna honderd recepten, niet alleen hartige recepten, maar ook zoete desserts met peper en zout! En natuurlijk heel veel informatie over peper en zout. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van schitterende foto's. Het boek heeft een mooie langwerpige vormgeving. De kruiden peper en zout nemen in de culinaire wereld een belangrijke plaats in.


Medewerkers
(Eind)redactie Barbara Luijken
Vertaler Maarten Schellekens
Ontwerper/Vormgever Studio Brouwer, Haarlem
Fotografie Deirdre Rooney
Product Gegevens
NUR code 441
Aantal pagina's 160
Hoogte x Breedte 285 x 175  mm
Originele titel Salt and pepper
Originele uitgever Marabout, Paris
Origineel land Frankrijk
Originele taal Engels
Origineel publicatiejaar 2005
Persoonlijke Gegevens
Gelezen? Ja (24-3-2006)
Locatie Rij 1 vak 1
Winkelprijs bij verschijnen € 16,95
Conclusie
Dit is een zeer gevarieerd kookboek voor de ervaren thuiskok. Een leuk kookboek om te hebben.

Stories
Titel Auteur Startpagina Aantal pagina's
Inleiding 4
Zout 6
Zoutsoorten 8
Peper 80
Pepersoorten 82
Inhoud 158
Register 159