Dit boek geeft bijna honderd recepten, niet alleen hartige recepten, maar ook zoete desserts met peper en zout! En natuurlijk heel veel informatie over peper en zout. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van schitterende foto's. Het boek heeft een mooie langwerpige vormgeving. De kruiden peper en zout nemen in de culinaire wereld een belangrijke plaats in.
|
(Eind)redactie |
Barbara Luijken |
Vertaler |
Maarten Schellekens |
Ontwerper/Vormgever |
Studio Brouwer, Haarlem
|
Fotografie |
Deirdre Rooney |
NUR code |
441 |
Aantal pagina's |
160 |
Hoogte x Breedte |
285
x
175
mm |
Originele titel |
Salt and pepper |
Originele uitgever |
Marabout, Paris
|
Origineel land |
Frankrijk |
Originele taal |
Engels |
Origineel publicatiejaar |
2005 |
|
Gelezen? |
Ja (24-3-2006) |
Locatie |
Rij 1 vak 1 |
Winkelprijs bij verschijnen |
€ 16,95 |
|
|
Dit is een zeer gevarieerd kookboek voor de ervaren thuiskok. Een leuk kookboek om te hebben.
Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Inleiding |
|
4 |
|
Zout |
|
6 |
|
Zoutsoorten |
|
8 |
|
Peper |
|
80 |
|
Pepersoorten |
|
82 |
|
Inhoud |
|
158 |
|
Register |
|
159 |
|