Uitgeverstekst: Word een professionele thuisbakker. Met dit bijzondere bakboek wordt elke bakliefhebber een ervaren thuisbakker. Met meer dan 90 onfeilbare, klassieke bakrecepten ontdek je hoe leuk het is om in je eigen keuken te bakken als een professional. Van eenvoudige klassiekers, zoals Victoria sponge cake, rustiek brood en chocolate chip cookies, tot de meer uitdagende millefeuille, babka en hartige croissants, inclusief recepten voor diverse soorten jam en marmelade om je brood, taarten, cakes, koekjes en desserts mee af te maken. De mooie vormgeving biedt veel ruimte voor uitleg en bereidingstijden, en natuurlijk voor illustraties en fotografie. Ongeacht het bakniveau, Masterclass bakken is de go-to-bakbijbel, met alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen bakken.
Over de auteur: Matthew Jones is al ruim 25 jaar een bevlogen bakker. Hij is de oprichter van de Bread Ahead Bakery in Londen waar hij zijn brood bakt en verkoopt aan een enthousiast publiek. Ook geeft hij daar les aan een nieuwe generatie enthousiastelingen - zowel gevestigde bakkers als de steeds groter wordende groep jonge liefhebbers die de geheimen achter het bakken willen leren kennen.
Recensie: In dit veelzijdige bakboek staan 90 recepten voor de thuisbakker. De recepten zijn goed leesbaar door de begrijpelijke taal. De recepten zijn zeer divers, die de inhoudsopgave. Dit maakt het tot een uniek bakboek dat zeer de meoite waard is en in iederer keukenbibliotheek thuis hoort.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.
Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Masterclass bakken