Uitgeverstekst: Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan Wiener Schnitzel en Sachertorte. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te bieden: van spinaziestrudel met mierikswortelsaus tot gepaneerde haantjes. Recepten uit Wenen is door de prachtige sfeerfotografie meer dan alleen een kookboek. Na het bezichtigen van de Stephansdom en Schloss Schönbrunn, geniet je van een maaltijd in een van de vele traditionele of moderne restaurants die worden uitgelicht in dit boek. Proef braadstuk met aardappelpuree, Weense goulash, krautfleckerl, vijgen met rilette van spek, ijs van ricotta met peer & dille en de legendarische abrikozenknödel. Bovendien zijn de beste recepten van de meest iconische restaurateurs van deze prachtige stad aan de Donau opgenomen.
Recensie: Dit boek omvat traditionele recepten en moderne recepten uit Wenen. Het beschrijft een culinaire reis door Wenen. Het boek heeft een schitterende vormgeving en het geeft recepten van bijzondere gerechten die goed te bereiden zijn. De traditionele gerechten zijn heerlijk 'boers', dus degelijke kost. De moderne gerechten zijn verfijnd en de recepten zijn van beroemde gastronomen uit Wenen. Dit boek is een pareltje en zeer de moeite waard.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Recepten uit Wenen
.