Uitgeverstekst:Curry's komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. 'The Curry Guy', heeft het namaken van curry's en tandoorigerechten geperfectioneerd, zodat je voortaan het huis niet meer hoeft te verlaten om de lekkerste curry's te eten. 'The Curry Guy' biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry's, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Reken maar dat ze net zo goed zijn als die in je favoriete Indiase restaurant worden geserveerd - of zelfs nog beter! Wanneer je de essentiële basisrecepten eenmaal hebt gemaakt, zet je binnen 10 minuten een klassieke curry op tafel. Van tikka masala en kip korma tot madras en vindaloo: alle klassiekers zijn vertegenwoordigd in dit boek. En geen curry is compleet zonder geurige rijst en naan. Van kofta met yoghurtdip, lam seekh kebab en gefrituurde garnalen tot Dan's favoriete pickles en chutney: met 'The Curry Guy' haal je de Indiase keuken in huis!
Recensie:
Dan Toombs deelt in die boek zijn kennis hoe je kunt leren de populairste klassieke curry's, tandoorigerechten en bijgerechten te bereiden. In dit boek maak je kennis met gerechten uit de Indiase keuken. De basisrecepten zijn zeer belangrijk voor een lekkere curry. De bereiding van lekkere Indiase curry's draait om de opbouw van verschillende verrukkelijke smaken. De gerechten zijn goed te bereiden maar zijn wel tijdrovend. Het is een zeer interessant kookboek met een mooie inhoud, waaraan je veel kookplezier kan beleven.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. The Curry Guy
.