Achterkaft: De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. In Scandinavisch Comfort Food lees je over haar manier van koken voor vrienden en familie en over haar manier van leven. Hierbij staat het gevoel van hygge centraal. Familiediners, haar liefde voor groente, soepen voor alle seizoenen, salades, tafelzuur en jams, broden en zoetigheid: het komt allemaal aan bod. Geniet van de smaken die de Scandinavische keuken biedt in meer dan 130 recepten.
Recensie: Biologisch is voor Trine erg belangrijk, net zo belangrijk als het samen met anderen genieten van eten. Koken en delen is voor haar het grootste goed. Dit kookboek inspireert om bewust te koken en te genieten. De recepten zijn zeer divers en goed te bereiden. Het boek is zeer mooi uitgevoerd, dat maakt het origineel en zeer de moeite waard. De Scandinavische keuken is zeer gezond.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Scandinavisch comfort food