Uitgeverstekst: De trend van Raw Food is onomkeerbaar: verse en natuurlijke producten die niet boven de 44° C zijn verhit zijn beter voor je lijf. Maar er is zoveel meer dan alleen smoothies en stukjes wortel. Dit kookboek is de perfecte gids om Raw Food in je dagelijkse leven in te passen. Met heerlijke en gemakkelijke recepten voor ontbijt, soepen, smoothies, salades, hoofdgerechten, toetjes en snacks. Probeer de carpaccio van zoete venkel en courgette gemarineerd in mosterd en azijn of de fantastische brownies met een topping van cashewnoten. Uit onderzoek blijkt dat als 20% van je dagelijkse voeding bestaat uit Raw Food je meer energie krijgt en je immuunsysteem erop vooruit gaat. Het Raw Food kookboek biedt je handvatten om je voedingspatroon eenvoudig aan te passen zodat ook jij de voordelen van Raw Food kan ervaren. Amanda Brocket is een fervent voorstander van Raw Food. Zij is een gekwalificeerd Raw Food chef, docent en coach. Ze woont en werkt in Sydney, Australië, waar de Raw Food Kitchen Head Offce is gevestigd.
Recensie: Dit is een kookboek met tijdrovende recepten. Het doel van dit boek is om mensen aan pure levensenergie te helpen. De zeer verschillende gerechten zijn makkelijk te bereiden. Het boek is het bestuderen waard.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Het raw food kookboek