Uitgeverstekst: Spaanse tapas zijn niet meer weg te denken uit onze keuken. Als borrelhapje, complete tapasmaaltijd, bij de picknick op een mooie zomerdag, tapas bij elke feestelijke gelegenheid of bij het aperitief voor een diner. Klassiekers als patatas bravas, tortilla, gazpacho en banderilla, maar ook minder bekende authentieke tapas als: sardines in escabèche, in wijn gekookte chorizo, beignets van klipvis en kroketjes gevuld met serrano. Tapas met vlees, vis of ei; vegetarische tapas, snelle tapas (bij onverwacht bezoek) en zoete tapas als desserts. 'Tapas' geeft duidelijk uitleg in woord en beeld van 80 smaakvolle en authentieke tapas.
Recensie: Dit boek helpt je om in drie stappen makkelijk en zeer eenvoudig tapas te bereiden. Het zijn heerlijke combinaties die in de recepten zijn opgenomen, staan zeer duidelijk beschreven en geïllustreerd met mooie foto's.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Tapas