Kafttekst: In dit boek gaat Donna Hay terug naar de basis. Het is een terugblik op 10 jaar werk als food writer. Ze laat aan de hand van een aantal klassieke gerechten de basis van haar kookstijl zien door middel van stap-voor-stapfoto’s. Ze beschrijft alles, makkelijke hoofdgerechten, basisrecepten, heerlijkheden uit de oven en verrukkelijke desserts. Dat allemaal in een frisse, aantrekkelijke stijl. Met dit boek heb je in een oogopslag de lekkerste selectie van haar klassiekers paraat. Handig, zowel voor de beginnende kok, als de ervaren keukenprins(es) die af en toe iets op wil zoeken. Het ultieme boek voor de thuiskok, boordevol handige tips voor tijdens het kopen, bewaren en serveren. Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen boeken van haar verkocht. Ze staat bekend om haar toegankelijke receptuur en de herkenbare, stijlvolle, smakelijke fotografie en food styling.
Recensie: Donna gaat terug naar de basis van het koken. Zij presenteert de basisrecepten met foto's en een gedetailleerd stap-voor-stap-formaat van klassieke braadstukken, basissauzen, zoete lekkernijen tot tijdloze desserts. De recepten staan goed beschreven en zijn voorzien van weetjes en tips. Het boek is keurig verzorgd, jammer dat het een paperback is, want het is een hedendaags, verfrissend kookboek dat je veel zult gebruiken.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Donna Hay de Basics