Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Mijn culinaire zinnen |
|
6 |
|
De Atlantische haring |
|
10 |
|
Haringweetjes |
|
26 |
|
HARING VERS |
|
28 |
|
Haring krokant, 3 keer anders |
|
28 |
|
Haring uit Finland |
|
31 |
|
Haring 'en papillote' |
|
33 |
|
Haring met schijfjes |
|
37 |
|
Haring met winterse tooi |
|
38 |
|
MAATJESHARING |
|
40 |
|
Snelle doperwtencappuccino met maatjespakketjes |
|
43 |
|
Griekse maatjesharing |
|
44 |
|
Tompouce van gerookte tomaat, maatjesharing en brioche |
|
47 |
|
Drie keer knolselderij |
|
48 |
|
Haringsushi met Corenwyn |
|
51 |
|
Maatjesharing, mijn komkommersalsa |
|
52 |
|
Vlaamse gazpacho van rode biet met maatjes en zure room |
|
55 |
|
Haring gemarineerd met Corenwyn, in rollo met aardappel en avocado |
|
56 |
|
Mijn 'Lady Hamilton' |
|
59 |
|
Zee & Aarde |
|
60 |
|
Haring-pompelmoes-carpaccio met dillesaus |
|
63 |
|
Aardappelvelouté met gepocheerd ei |
|
64 |
|
Bruschetta met maatjes |
|
67 |
|
Gevulde aardappel, maatjesharing uit Katwijk |
|
68 |
|
Knapperige maatjessalade |
|
71 |
|
Gebakken maatjes met oriëntaalse bloemkool |
|
72 |
|
haring gefrituurd |
|
75 |
|
Haringtortilla |
|
76 |
|
GEROOKT & BRADO |
|
78 |
|
Brado, roerei en tomatenketchup |
|
81 |
|
Brado Brandade |
|
82 |
|
Haringkoekjes met zoetzure saus |
|
85 |
|
Dim sum met sowa |
|
86 |
|
Gevulde champignons |
|
88 |
|
Aspic van Brado |
|
91 |
|
Terrine van tomaat, wortel en brado |
|
92 |
|
Brado met gekonfijte ananas |
|
95 |
|
Brado & prei-mangosalade met een vinaigrette van honing en mosterd |
|
96 |
|
Aubergine in de oven |
|
98 |
|
MARINADES & ZURE HARING |
|
100 |
|
Aardappel-haringkrokant |
|
103 |
|
Waterzooi uit Katwijk |
|
105 |
|
Mijn braadharing met groene asperges |
|
106 |
|
Haring-pastasalade |
|
109 |
|
Haring, panna cotta van bloemkool en saus van gele paprika |
|
110 |
|
Braadharing met warme ratatouille en paprikacoulis |
|
113 |
|
Haring orientale |
|
114 |
|
HOLLANDSE NIEUWE EN BOLS CORENWYN, DE BESTE MAATJES |
|
116 |
|
Cocktail VOC |
|
125 |
|
Colofon |
|
128 |
|