Flaptekst:
Zelf verbouwd, zelf geoogst Een schitterend gefotografeerd kookboek waarin de kok ook boer is "Eerlijk maar niet 'boers of geitenwollensokken:" moderne, verrassende receptuur! Verbouw je eigen producten en verwerk ze in moderne eerlijke gerechten. Chef-kok Comins begon een boerderij en veranderde de levenswijze van het hele gezin. Waarin kleinzoon iedere ochtend de eieren verzamelt, dochter de kruiden plukt en de mannen broden aan het bakken zijn of een visje vangen uit de rivier verderop. Ruik en ervaar een huis met vers brood, eigengemaakte pizza's, worsten en jams. Een lifestyle kookboek waarin de hele familie meedraait.
Recensie: De rode draad door dit boek gaat over verse ingrediënten en wat men daar allemaal mee kan doen. De gerechten bevatten elementen van klassieke recepten uit de Europese keuken, maar ook invloeden uit de Spaanse en de Chinese keuken. Een stelling is dat biologische producten altijd lekkerder smaken, dan "normaal" geteelde producten. Het gaat in dit boek ook om de bewustwording van hoe men omgaat met de natuur en met voedsel. De recepten in dit sfeervolle boek zijn makkelijk te bereiden.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Boer En Kok