Flaptekst: Vis-, vlees-, kaas-, groente- en zelfs toetjesterrines en -patés; een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. Een van de weinige boeken over dit populaire onderwerp. Van de auteur van het veelbekroonde kookboek 'Van het varken'.
Recensie: Dit langwerpige boek hoort in de reeks van Cake, Zoet en hartig, enzovoort. Het is keurig verzorgd met schitterdende fotografie. Patés en terrines spelen vaak een grote rol bij diners en ontvangsten. Beide gerechten zijn vooraf te bereiden. De recepten zijn goed te bereiden, maar vergen wel veel tijd. In dit varrassende kookboek staan ook recepten voor sauzen, waardoor je zin krijgt om direct in de keuken te gaan en een paté te maken. Je proeft dat dit boek met passie is geschreven.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Patés & terrines