Flaptekst: Wel eens genoten van
mezze, een groot aantal kleine voorgerechtjes? Of van
daoed pasja, spannend gekruide vleesballetjes? En kent u het lekkere Arabische brood,
choebz arabi? Zomaar drie voorbeelden van de honderden verrassende recepten die u in dit boek aantreft. De Arabische keuken is een traditionele, gezonde en natuurlijke keuken, met een ongeëvenaard vernuftig gebruik van kruiden en specerijen. De belangstelling voor deze kookkunst neemt sterk toe; dit is het eerste en enige Nederlandse boek over de Arabische keuken als geheel, van Noord-Afrika tot het Midden-Oosten en het Arabisch Schiereiland. Laat u in deze culinaire sprookjeswereld binnenleiden door dit boek. U zult hier méér heerlijke culinaire ontdekkingen doen dan in tien andere kookboeken!
Janny de Moor studeerde Arabisch en zij is culinair publiciste.
Recensie: Dit is een Nederlandstalig kookboek voor de hele Arabische keuken van Marokko tot Oman. Het is zeer uitgebreid met authentieke recepten en met zestien foto's in een katern. De Arabische keuken is een traditionele, gezonde en natuurlijke keuken waarin groente, granen, kruiden en specerijen worden gebruik.De gerechten zijn goed te bereidenen prettig beschreven. Elk gerecht heeft zijn eigen verhaal, dus het is ook een leuk leesboek.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl