| Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
| Onze grillmasters |
|
7 |
|
| Seppe, de creatieve groentechef |
|
8 |
|
| Peter, de gepassioneerde vuurmeester |
|
11 |
|
| Spanje |
|
13 |
|
| Gekeusde ratte-aardappelen met knoflookolie |
|
14 |
|
| Scheermessen op dennennaalden en zeewier gegaard |
|
16 |
|
| Hele bloemkool in kruidenkorst |
|
18 |
|
| Gevulde en geroosterde filets van konijn |
|
20 |
|
| Rauw gegrilde groene asperges met za'atar |
|
22 |
|
| Zeeduivel in papillot van vijgenbladeren |
|
24 |
|
| Fideua met geroosterde boontjes en tomaat |
|
26 |
|
| Kwartels op de zoiutplancha |
|
28 |
|
| Italië |
|
31 |
|
| Halve tomaat op de barbecue, met jus van Peroni |
|
32 |
|
| Gegrilde snoekbaars met coulis van verbrande paprika |
|
34 |
|
| Broccoli mnet knoflookchips en basilicummayonaise |
|
36 |
|
| Bistecca alla Fiorentina, op wijnvat geschroeid |
|
38 |
|
| Courgette en aubergine op de grill, met cannelloni van rauwe courgette |
|
40 |
|
| Kreukels gewokt op de barbecue |
|
42 |
|
| Verbrande zoete puntpaprika |
|
44 |
|
| Pizza op de barbecue |
|
46 |
|
| Korea |
|
51 |
|
| Gegrilde jong prei in een soepje van rode biet en soja |
|
52 |
|
| Gerookte oesters met sabayon van Hoegaarden |
|
54 |
|
| Rode kinchi van paksoi, op hooi gerookt |
|
56 |
|
| Tom Yum roodbaars in papillot van bananenblad |
|
58 |
|
| Groene kimchi van witlof, op de barbecue gegrild |
|
60 |
|
| Koreaanse gemarineerde runderreepje in slablad |
|
62 |
|
| Wortel in zoutkorst |
|
64 |
|
| Op thee gerookte kipfilet |
|
66 |
|
| Zuid-Afrika |
|
69 |
|
| Gepofte zoete aardappel met zure room en muntzout |
|
70 |
|
| Potjiekos (stoofpot) van snoekbaars |
|
72 |
|
| Barbecuebobotie |
|
73 |
|
| Raap op de grill, met ruwe cacao |
|
74 |
|
| Mosselsosaties (satés) met boter-citroensaus |
|
76 |
|
| Geroosterde lente-ui met honing van de lokale imker |
|
78 |
|
| Sosaties (satés) van kippendijen met braaikruiden |
|
80 |
|
| Puree van gebrande butternut met kaneel |
|
82 |
|
| Tex-mex |
|
87 |
|
| Carpaccio van gepofte gele biet |
|
88 |
|
| Sint-jakobsvruchten, op zeewier gegrild |
|
90 |
|
| Chili sin caarne BBQ-style |
|
92 |
|
| Zelfgerookte makreel met kapper-koriandersaus |
|
94 |
|
| Maistentakels met zwarte quinoa en chili-knolseldercrème |
|
96 |
|
| Traag gegaard pulled pork met Peters American barbecuesaus |
|
98 |
|
| Kort geschroeide komkommer met mosterdzaad en tequillamayonaise |
|
100 |
|
| Buffalo style chicken wings |
|
102 |
|
| Frankrijk |
|
105 |
|
| In klei gebakken calvadosappels |
|
106 |
|
| Bloody Mary oesters |
|
108 |
|
| Bretoense artisjokken met pistou van gebrande tomaten |
|
110 |
|
| Barbecue bouillabaisse |
|
112 |
|
| Lamsbout in zoutkorst |
|
113 |
|
| In restwarmte gegaarde spitskool met bieslookcrème |
|
114 |
|
| In klei gegaarde hoevekip |
|
116 |
|
| Geroosterde uien met compote van ui en beurre noisette |
|
118 |
|
| Thailand |
|
123 |
|
| Thaise salade van gepofte rode biet |
|
124 |
|
| Makreel in bananenblad |
|
126 |
|
| Gelakte aubergines met conferencepeer en Seppes barbcuelak |
|
128 |
|
| Mosselen met limoengras en chilipeper |
|
130 |
|
| Geschroeide shiitakes Asian style |
|
132 |
|
| Thaise gemarineerde kipsatés |
|
134 |
|
| Slahart, geroosterd en gelakt |
|
136 |
|
| Geroosterde filet pur met Thaise aroma's en vuuruien |
|
138 |
|
| België |
|
141 |
|
| Gebrande Mechelse asperges met kappertjesboter |
|
142 |
|
| Gegrilde zeetong Belgian style met grondwitlof |
|
144 |
|
| Wortel special |
|
146 |
|
| In zoutkorst gegaarde kreeft |
|
148 |
|
| Lauwe, geroosterde spruitjes met schuim van beurre blanc |
|
150 |
|
| Verkenhaas met Belgian pesto, in dennenboomschors gegaard |
|
152 |
|
| Gegrild witlof in koolrabi-jasje met kaassaus |
|
154 |
|
| Kip aan 't spit met in duvel gedrankt hooi |
|
156 |
|
| Scandinavië |
|
159 |
|
| Gebrande verse augurk met mosterdzaad |
|
160 |
|
| Langoustines in krant |
|
162 |
|
| Hele knolselder in zoutkorst |
|
164 |
|
| Zeebaars, aan een plank genageld en in de vlammen gegaard |
|
165 |
|
| Kampvuurkip met gerookte boter |
|
166 |
|
| Twee keer geroosterde pastinaak |
|
168 |
|
| Wrap van elandfilet, in cederhout gegaard |
|
170 |
|
| Salade van in gazeet gegaarde prei |
|
172 |
|
| Basisrecepten |
|
177 |
|
| Geklaarde boter |
|
178 |
|
| Barbecuw-groentebouillon |
|
178 |
|
| Knorlookolie |
|
178 |
|
| Seppes barbcuelak |
|
179 |
|
| Belgian barbcuepickles |
|
180 |
|
| Barbecuwketchup |
|
180 |
|
| Vleesmarinade |
|
181 |
|
| Vismarinade |
|
181 |
|
| Viskruiden |
|
182 |
|
| Barbecuekruiden |
|
183 |
|
| Vuurkruiden |
|
183 |
|
| Peters American BBQ-saus |
|
183 |
|
| Gerookte boter |
|
183 |
|