Uitgeverstekst: Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels, maar ook heerlijk romige risotto en geurige currygerechten met steeds een van de 10 bouillons als basis.Bij elk recept vind je extra suggesties en variaties. Alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig te maken met gemakkelijk verkrijgbare producten.
Recensie: Naast de tien basisbouillons staan in dit boek zo'n 50 recepten van soepen, stoofschotels, overgerechten, rijst, granen en sauzen waarbij één van de basisbouillons gebruikt worden. Bouillon in al zijn vormen is een voedzame krachtbron en bevat voedingsstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid en geeft een diepe, rijke smaak aan gerechten. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. Bij elk recept staat een mooie foto en veel tips. Dat maakt dit kookboek de moeite waard, jammer dat het een paperback is.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Bouillon