Flaptekst: Bill Granger is dol op de uitgesproken pittige smaken van Azië en de frisse, levendige combinaties van ingrediënten. Zijn favoriete Aziatische gerechten zijn snel en makkelijk te maken en gezond, maar ook fris en pittig gekruid en af en toe pikant. Voor Bill zijn het geen exotische gerechten, maar recepten voor alledag.
De gerechten in Bill's Asian basics zijn gebaseerd op Bills vele reizen en kookervaringen: een zelf bereid etentje in Singapore, een ontbijt met zakenlieden in Tokyo, street food van de vele eetstalletjes en opwindende gerechten in restaurants over de hele wereld.
Bill heeft zijn favoriete klassiekers vereenvoudigd tot de beste gerechten die Azië te bieden heeft, zoals rendang van rundvlees, pad Thai en bibimbap. Hij heeft er zijn bekende twist aan gegeven zodat ze in ons drukke dagelijkse leven passen.
Bill Granger is tv-kok, culinair auteur en restaurateur en woont afwisselend in Londen en Sydney. Zijn kookboeken en tv-series hebben hem een trouwe schare fans opgeleverd en zijn recepten verschijnen regelmatig in delicious. Eerder verschenen van hem succesvolle titels als Wat gaan we eten en Bill’s basics.
Recensie: Dit is een verfrissend kookboek. Bill's smaakervaringen in de Aziatische keuken komen in dit boek samen. Hij geeft aan klassieke gerechten een eigen bereiding, die is aangepast aan deze tijd. Wie dit stevige boek in handen krijgt heeft meteen zin om te gaan koken. Het is ook een kookboek waar je vrolijk van wordt.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan Bill's Asian Basics