Flaptekst: Ruim 80 recepten voor snelle, simpele, klassieke en moderne tapas. Voor elke gelegenheid - bij de borrel of een glas wijn, als maaltijd of toetje - en voor elke smaak, of je nu houdt van vis, vlees, ei, groente of chocola. Een boek om je vingers bij af te likken! Meer dan tachtig eenvoudige, snelle, klassieke en moderne recepten om volop te genieten van Tapas zoals ze bedoeld zijn: Na een dag hard werkend gezellig met vrienden of familie bij een drankje. Valérie Berry is geboren in Parijs en woonde enige tijd in de Verenigde Staten, waar ze haar eigen cateringbedrijf begon. Vervolgens werkte ze in Londen als inspecteur voor restaurantgidsen en ontwikkelde zo haar passie voor eten. Momenteel werkt ze als fotograaf en styliste voor tijdschriften en boeken.
Recensie: Dit is een Spaanse hapjesboek met meer dan tachtig recepten om volop van te genieten. De recepten zijn eenvoudig en makkelijk te bereiden. Het is helder en duidelijk beschreven en voorzien van veel schitterende foto's. In dit boek staan zowel klassieke tapas, zoals de tortilla, als nieuwe smaakcombinaties, zoals een tapa met eendenlever en kweeperengelei. Bij elk recept staat het aantal porties aangegeven. Een traditionele tapasmaaltijd telt zo'n zes tot zeven verschillende tapas. Het is verwerpelijk dat in dit boek een recept staat met glasaaltjes, zeker nu de paling dreigt uit te sterven.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan.Basic Tapas