Flaptekst: Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke recepten waarin dit topproduct een hoofdrol speelt. In kalverliefde staan tientallen creatieve recepten van koks en topchefs uit zowel bistro's als klasserestaurants. Klassiekers en originele recepten met de populairste en de meest verrassende stukjes vlees van het kalf. De heerlijke gerechten worden gecombineerd met boeiende informatie. Hoe bewaar je kalfsvlees? Zijn er bijzondere soorten kalfsvlees? Hoe maak je het klaar? Welke wijn past bij de bereiding? Kalverliefde is een boek waarmee je meteen in je keuken aan de slag kunt. kalfsvlees met passie en liefde bereid, des te lekkerder op je bord... In het professionele magazine
Horeca magazine werd eerder de basis voor deze bijzondere 'kalverliefde' gelegd.
Recensie: Dit kookboek begint met boeiende informatie over het kalf. Door de vele recepten kunnen de bereidingen van het kalf, van kop tot staart, nu ook thuis bereidt worden. De recepten zijn goed te bereiden, maar men moet al wel kunnen koken. De recepten staan duidelijk beschreven en zijn voorzien van mooie foto's.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Kalverliefde