Flaptekst: Hoorntjes overladen met zacht smeltende kleurrijke bollen in hemelse smaken, verfrissende granita's en extravagante ijsbombes: deze ijskoude heerlijkheden zijn niet toevallig ontstaan. Vele culturen hebben de uitvinding van consumptie-ijs geclaimd, maar gelati, sorbette, granite en nog veel meer zoete traktaties uit de ijskast zijn in Italië uitgewerkt tot de perfecte gerechten zoals we ze nu kennen.
Recensie: Dit boek is een eerbetoon aan de specifieke Italiaanse origine van de allerlekkerste koude nagerechten ter wereld. De recepten zijn van ambachtelijke ijsmakers uit Italië en zijn duidelijk beschreven en voorzien van prachtige foto's. Je kunt zelf ijs en sorbets maken met of zonder ijsmachine. Door dit zeer aantrekkelijke boek wil je meteen aan de slag.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl Dit boek is online te koop bij een online boekhandel. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Gelati d'Italia