Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Smaakessentie in een blokje |
|
7 |
|
Creatief met bouillon: recepten door de decennia heen |
|
19 |
|
FIFTIES |
|
21 |
|
Kip Stanley |
|
24 |
|
Bouillon met flensjes |
|
26 |
|
Garnaalkroketten |
|
29 |
|
Spaghetti Bolognese |
|
32 |
|
Tomatensoep met balletjes |
|
35 |
|
Forel met kerriesaus en appeljulienne |
|
37 |
|
Koninginnehapje |
|
38 |
|
Rundertong met pikante saus |
|
39 |
|
SIXTIES |
|
41 |
|
Sint-Jacobsvruchten in de schelp |
|
43 |
|
Ossenstaartsoep |
|
46 |
|
Kip van Nonkel Pater (moambe) |
|
49 |
|
Paling in 't groen |
|
50 |
|
`Kippensoep |
|
52 |
|
Konijn met pruimen |
|
55 |
|
Garnalencocktail |
|
56 |
|
SEVENTIES |
|
59 |
|
Paella |
|
62 |
|
Rog met kappertjes en hazelnootboter |
|
65 |
|
Bisque van kreeft |
|
66 |
|
Gevulde aubergine |
|
68 |
|
Tongfilets met witte druiven |
|
70 |
|
Mulligatawny (peperwater) |
|
72 |
|
Ossenhaas Rossini |
|
74 |
|
EIGHTIES |
|
77 |
|
Zalm met zuring |
|
80 |
|
Aspergeroomsoep |
|
83 |
|
Gebakken kalfszwezerik met kreeftensaus |
|
84 |
|
Lauwe sla met kwartels |
|
87 |
|
Tamme eend met wattleseed |
|
89 |
|
Borsjt |
|
90 |
|
Nage van zeeduivel met fijne groenten |
|
92 |
|
NINETIES |
|
95 |
|
Won Ton soep |
|
98 |
|
Gepofte aardappel met handgepelde grijze garnalen |
|
100 |
|
Kip in zoutkorst met bouillon |
|
102 |
|
Gnocchi met pesto |
|
104 |
|
Risotto met grote garnalen |
|
106 |
|
Gewokte noedels met rundvlees |
|
109 |
|
Gemarineerde tonijn met rauwe groenten en bieslook |
|
110 |
|
21ST CENTURY |
|
113 |
|
Escalbèche van makreel met limoenschuim |
|
116 |
|
Langzaam gegaarde kabeljauw met oesters en lamsoor |
|
118 |
|
Rode poon met boontjes in chili-sesamsaus |
|
120 |
|
Asperges met shiitakes, warme eierdooier en mousselinesaus |
|
123 |
|
Sardines a la planch met een salade van wilde asperges en bloedsinaasappel |
|
124 |
|
Tempura van garnalen met groene asperges |
|
126 |
|