Flaptekst: En Cas; een boek over de Nederlandse topkeukens, over vriendschap en rivaliteit, carrières achter de kachel, over wijn en over koken natuurlijk. Dit is het verslag van een uniek weekend in Reims waar enkele groten van de Nederlandse keuken besluiten hun leermeester Cas Spijkers te onthalen op een meesterlijke maaltijd. Een uniek boek dat u een onverhulde blik in de keuken gunt, bij de grote chefs van Nederland. Het boek kenmerkt zich door prachtige fotografie en mooie verhalen, aangevuld met recepten van alle koks. Op bijgevoegde DVD vindt u een uniek filmverslag over alle belevenissen in Reims en interviews met de hoofdrolspelers.
Recensie: Dit boek is het verslag van een uniek weekend in Reims, waar enkele grote spelers van de Nederlandse keuken hun leermeester, Cas Spijkers, onthalen op een meesterlijke maaltijd. De recepten wijn van Edwin Kats, Ronald Tausch, Nico Boreas, Jonnie Boer, Robert van Beckhoven en Cas Spijkers. Alwin Houwing bespreekt de bijpassende wijnen. Bij dit boek zit tevens een DVD met het filmverslag. Het bereiden van de recepten vergt wel de kennis van een ervaren thuiskok. Dit prachtige boek met een leuk verhaal in dagboekvorm is een mooi lees-, kijk- en kookboek.
Een recept uit dit boek vindt u op
www.Tannetje.nl