Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt... Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor je steeds gevarieerd eet en verse producten gebruikt. In de recepten worden alle ingrediënten gebruikt, zodat je optimaal gebruik maakt van je boodschappen. Wilma van Hoeven was van 1978 tot 2000 culinair redacteur van Libelle, waar zij twaalf jaar lang verantwoordelijk was voor de rubriek Wilma Culinair, waarmee zij nog steeds wordt geïdentificeerd.
Het is een handig boekje voor mensen die weinig tijd hebben en toch zelf willen koken.
Kritisch puntje: op de achterflap staat vermeld dat Wilma gebruik maakt van seizoensgebonden ingrediënten, maar wat moet ik dan denken van sla (een echte zomergroente!) in november, paprika, tomaat en sperziebonen in december en komkommer en courgette in februari? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van producten waarbij de seizoenen niet kloppen.
| NUR code |
441 |
| Gedrukt door |
Wilco, Amersfoort |
| Aantal pagina's |
335 |
| Hoogte x Breedte |
170
x
125
mm |
| Eerste druk |
Ja |
|
| Gelezen? |
Ja (28-11-2005) |
| Locatie |
Rij 1 vak 3 |
| Winkelprijs bij verschijnen |
€ 10,45 |
|
|
Dit is een aardig kookboekje.
| Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
| 52 Boodschappenlijstjes |
|
6 |
|
| De basisvoorraad |
|
7 |
|
| Januari |
|
8 |
|
| Februari |
|
32 |
|
| Maart |
|
56 |
|
| April |
|
86 |
|
| Mei |
|
110 |
|
| Juni |
|
134 |
|
| Juli |
|
164 |
|
| Augustus |
|
188 |
|
| September |
|
218 |
|
| Oktober |
|
242 |
|
| November |
|
266 |
|
| December |
|
296 |
|