Titel |
Auteur |
Startpagina |
Aantal pagina's |
Inleiding |
|
6 |
|
Basisrecepten, technieken en ingrediënten |
|
8 |
|
Voorgerechten |
|
12 |
|
Pijlinktvisjes met munt en doperwtjes |
|
13 |
|
Coquilles met sinaasappel, vanille en kardemon |
|
14 |
|
Gestoofde paling met rozijnen en gekaramelliseerde uitjes |
|
16 |
|
Duivenborstjes met knolgroenten en dadels |
|
17 |
|
Romige paddestoelen met gnocchi of pasta |
|
18 |
|
Crostini met gestoofde artisjokken |
|
20 |
|
Mosselen met venkelknol, ingemaakte citroen en olijven |
|
22 |
|
Individuele tajines met andijvie en gepocheerd ei |
|
23 |
|
Hoofdgerechten met vis |
|
24 |
|
Reuzengamba's met groenten en harissatomatensaus |
|
25 |
|
Kabeljauw met charmoula |
|
26 |
|
Zeeduivel met pompoen in kokos-kerriesaus |
|
28 |
|
Hoofdgerechten met vlees |
|
30 |
|
Lamsvlees met witte binen en merguez |
|
31 |
|
Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en citroen |
|
32 |
|
Navarin printanier |
|
34 |
|
Ossenstaart met kaneel en rodewijnsaus |
|
35 |
|
Kefta-tajine met snijbiet of boerenkool |
|
37 |
|
Rundvleestajine met Chinese specerijen en pastinaak |
|
38 |
|
Italiaans gestoofd lamsvlees met bietenloof en soffrito |
|
39 |
|
Sudderlapjes met paprikapuree en gremolata |
|
40 |
|
Hoofdgerechten met wild en gevogelte |
|
42 |
|
Kip met tomaten-honingsaus |
|
43 |
|
Kip met ui, knoflook en ingemaakte citroen |
|
45 |
|
Kip met artisjokken en doperwten |
|
46 |
|
Eend met sinaasappelsaus |
|
47 |
|
FAzant met gekruide zuurkool en kweepeer |
|
49 |
|
Konijn met ras el hanout, kaneel en honing |
|
50 |
|
Groentegerecht |
|
52 |
|
Een melange van voorjaarsgroenten |
|
53 |
|
Zomers groentefestival |
|
54 |
|
Tajine van herfstgroenten |
|
55 |
|
Winterse tajine |
|
56 |
|
Kikkererwten met harissa en pompoen |
|
57 |
|
Gevulde groenten in paprikasaus |
|
59 |
|
Desserts |
|
60 |
|
Gekaramelliseerde bananen met aalbessen |
|
61 |
|
Geflambeerde kersen |
|
63 |
|
Wintervruchten met sinaasappelsiroop |
|
64 |
|
Romige rijstpudding met mangocompote |
|
65 |
|
Gesmoorde vijgen in honing-wijnsaus |
|
67 |
|
Met dank aan... |
|
68 |
|
Register |
|
69 |
|