Elizabeth David (1913-1992) wordt gezien als pionier van de kookschrijfkunst. Haar boeken kenmerken zich door gedegen research, deskundigheid, eigenzinnigheid en een prachtige literaire stijl. Deze herziene uitgave van het boek is ook in onze tijd nog heel goed te gebruiken.
Elizabeth Davis belicht alle facetten van het koken en zij beschrijft de recepten op een elegante manier.
|
|
| (Eind)redactie |
Onno Kleyn |
| Vertaler |
Jacques Meerman |
| Ontwerper/Vormgever |
Paul C. Pollmann |
| Fotografie |
Elizabeth David |
| NUR code |
442 |
| Gedrukt door |
Bercker, Kevelaar |
| Aantal pagina's |
373 |
| Hoogte x Breedte |
236
x
161
mm |
| Eerste druk |
Ja |
| Originele titel |
Italian Food |
| Originele uitgever |
Penguin Books Ltd
|
| Origineel land |
Groot Brittannië |
| Originele taal |
Engels |
| Origineel publicatiejaar |
1953 |
|
| Gelezen? |
Ja (14-7-2004) |
| Winkelprijs bij verschijnen |
€ 30,75 |
|
|
Dit is een mooi klassiek kookboek waar men veel plezier van en mee zal hebben.