Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Zondag 3 juni ProefMei-Concert en -Brunch in de Franse Tuin

De sfeer van het Prinsengrachtconcert, maar dan in de Franse Tuin, parel van Stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Met Harmonie Kolping’s Zonen als muzikale parel van de Brabantse Wal en medeorganisator van de Concert Brunch. Lang gedekte tafels op het gras van de Franse Tuin, omringd door de grandeur van het Stadspaleis en buren op de aangrenzende dakterrassen die het gebeuren bejubelen met een glas wijn in de hand. Dat zijn naast de culinaire versnaperingen de ingrediënten van een bijzonder begin van de zondag tijdens ProefMei.

De Brunch bestaat uit verschillende gerechten met producten uit de streek met oog voor ‘gezond en van dichtbij is lekker’. ProefMei is één van de parels van het We Are Food jaar in het kader van Noord-Brabant als Europese regio van de Gastronomie. Tijdens de brunch verzorgt Harmonie Kolping’s Zonen een concert dat bestaat uit drie delen en een aantal verrassende wendingen. Bij de brunch zijn koffie, thee, melk en sap inbegrepen. Tickets zijn te bestellen via www.proefmei.nl. Een ticket kost € 27,50. Let u op de tafelschikking bij het bestellen van uw tickets. Voor leden van Rabobank Zuidwest-Brabant is er een kortingsactie

 

Over ProefMei

ProefMei is hét culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten! ProefMei Celebrates Food! In 2018 staat ProefMei in het teken van We Are Food. Dit n.a.v. het feit de Noord-Brabant Europese regio is van de gastronomie samen met het Ierse Galway. (www.wearefood.nl)

 

ProefMei bestaat sinds 2018 en wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers, de restaurants, de ondernemers van de Brabantse Wal, de Brabantse Wal gemeenten, Provincie Noord-Brabant, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en hoofdsponsor Rabobank Zuidwest-Brabant. (www.proefmei.nl)