Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Scholenwedstrijd in Sportiom

Deze week ontvangt een selectie basisscholen in Brabant en Gelderland een uitnodiging om mee te doen aan de wedstrijd: Ontwerp je droomzwembad. De leukste en meest creatieve inzendingen worden beloond met een klassenuitje naar AquaFun Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Het subtropisch zwemparadijs wil graag van kinderen weten hoe het zwembad van hun dromen eruit ziet.

 

De opdracht die de klassen krijgen is het ontwerpen van hun droomzwembad. De kinderen moeten zo creatief mogelijk zijn, want de drie leukste inzendingen winnen een klassenuitje naar AquaFun Sportiom. De wedstrijd wordt georganiseerd onder een aantal Brabantse en Gelderse scholen, onder andere in Tilburg, Breda en Nijmegen.

 

Max Doorakkers, Manager AquaFun Sportiom: “Met deze wedstrijd willen we kinderen uitdagen om na te denken over het zwembad van hun dromen. Wie weet komen er ideeën uit, waarmee wij ons zwembad nóg leuker kunnen maken.”

 

Elk jaar worden er bij Sportiom veel actieve schoolreisjes georganiseerd. Het complex kent onder meer squashbanen en sportzalen voor bijvoorbeeld een spannend badmintontoernooi. Voor veel kinderen zijn de gethematiseerde schaatsbaan, het subtropisch zwembad en de lasergame-hal de echte toppers. Op 1 april gaat Sportiom Lasergame 2.0 weer open.

Alle informatie en de voorwaarden van de wedstrijd zijn te vinden op www.sportiom.nl/droomzwembad.