BoekenBoeken
DrankDrank
KokenKoken

Een Kookboek van Seppe Nobels is Gouden Kookboek 2021

Zojuist is op de Avond van het Kookboek bekendgemaakt dat Een Kookboek van Seppe Nobels (Uitgeverij Lannoo) is uitgeroepen tot Het Gouden Kookboek 2021. Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het afgelopen jaar. De bekendmaking is ook gelijk de start van de Kookboekenweek, die duurt van 5 tot en met 14 november.

 

De Avond van het Kookboek
De vakjury presenteerde de winnaar onder het genot van verschillende hapjes en een drankje. De auteurs van de genomineerde kookboeken zaten vol spanning te wachten in restaurant Droog. Alle ingezonden kookboeken waren dit jaar van hoge kwaliteit volgens de jury.

 

De vakjury over Het Gouden Kookboek 2021: ‘Dit prachtige, tijdloze kookboek begint met "Mag ik u inspireren…" Deze vraag kunnen we met een volmondig ja beantwoorden. In Een kookboek is namelijk goed gekeken naar hoe ingrediënten het beste tot zijn recht komen. Dit eigentijdse, ‘chefwaardige’ kookboek is ondanks het hoge niveau van de gerechten erg haalbaar voor de thuiskok. Met veel aandacht voor groente is dit een zeer toekomstbestendig kookboek te noemen. Een Kookboek is zo’n kookboek dat zelden verschijnt maar dat je over 30 jaar nog veelgebruikt in iemands keuken ziet staan.’

 

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Een kookboek