Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Robuuste e-bike met power en souplesse

De nieuwe JS1 van BESV is een krachtige e-bike. Een stille motor met flinke power zorgt voor onbeperkt rijplezier, niet alleen door de stad, maar ook tijdens langere tochten in de vrije natuur. De geavanceerde motoraandrijving geeft een soepele ondersteuning en laat je vederlicht fietsen. De stoere fiets heeft een vlotte, wat lagere instap, en dat is prettig voor iedereen. Alle rij-informatie vind je op het duidelijke bedieningsdisplay dat samen met de koplamp mooi is geïntegreerd in het stuur.

 

De uitneembare accu, die in het frame is gepositioneerd, kun je makkelijk mee naar binnen nemen (bv. thuis, kantoor, restaurant) om op te laden. Afhankelijk van weerstand, gewicht en schakelgedrag zorgt de accu voor een actieradius van maximaal 80 kilometer. De Sleeping Mode bespaart slim energie.

Sensoren voor trapondersteuning
De mate van trapondersteuning stel je in op het stuur. Er kan gekozen worden uit drie standen en een Smart Mode, die op basis van pedaalkracht en rijcondities het benodigde ondersteuningsniveau berekent voor een optimale rit. Een trapkracht- en rotatiesensor bepalen de trapondersteuning van de motor. Deze sensoren meten niet alleen hoe snel je de trappers ronddraait maar ook hoeveel kracht je uitoefent op je pedalen. De krachtige elektromotor bevindt zich in het achterwiel. Verder is de JS1 afgemonteerd met negen versnellingen van Shimano, vering in de voorvork, schrijfremmen voor en achter en een remlicht.

Informatie
Winkeladviesprijs BESV JS1 € 2999,-. Verkrijgbaar in rood en zwart. Ga voor informatie en verkooppunten in Nederland en België naar www.besv.com.

 JS1 won in 2015 drie prestigieuze awards: Eurobike Award, Japan Good Design Award en de Golden Pin Design Award.

Specificaties
Frame                         Aluminium met geïntegreerde kabels
Aandrijfsysteem       Algorhythm
Motor                         250W Achterwiel Motor
Afmetingen               1785 x 825 x 600mm
Gewicht                     26 kg
Versnellingen           Shimano, Alivio 9S
Verlichting voor       BESV 40lux, 600mA, 3.3V
Voorvork                   Suntour, 50mm veerweg met lockout
Zadel                          Velo
Remmen                    Tektro mechanische schijfremmen
Banden                      Schwalbe, Energizer Plus 700X45C
Sensor                       RPM Sensor
Accu                           36V / 11,2Ah

Over BESV
BESV is in Azië een gevestigde naam in de fietsmarkt met een snelgroeiende internationale faam. Het e-bike merk wordt ontwikkeld en geproduceerd door Darfon Electronics Corp, opgericht in 1997 in Taiwan. Dit bedrijf levert onder andere componenten voor grote computerfabrikanten, realiseert een jaaromzet van ruim 800 miljoen US-dollar en telt wereldwijd circa 15.000 werknemers.

Na introducties in Taiwan en Japan brengt BESV haar e-bikes nu naar Europa, Amerika, Canada en Australië. De e-bikes zijn voorzien van innovatieve, state of the art elektronica. In combinatie met een weldoordacht design zorgt dit voor een frisse wind in de markt van e-bikes. BESV is verkrijgbaar bij 150 verkooppunten in Nederland en België. Andere Europese landen waar BESV aan de weg timmert zijn Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Engeland.