Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Serax creëert reliëf op de gedekte tafel

Serax creëert reliëf op de gedekte tafel met een gloednieuwe serviescollectie van interieurontwerper Chris Mestdagh. Hiernaast vult Pascale Naessens haar bestaande collectie aan met nieuwe schalen en brengt ze gloednieuwe schalen en kommen uit in groen- en grijstinten, ideaal om eten in te presenteren. Verder breidt Serax de serviescollectie uit met Aqua, rustieke borden en schalen voor het ideale zomergevoel.

 

Sigillata signature by Chris Mestdagh


Serax creëert reliëf op de gedekte tafel met het gloednieuwe servies van Chris Mestdagh. Het servies gedoopt Sigillata Signature draagt het signature motief van de ontwerper en is zo gemaakt dat er een kleur- en lijnenspel ontstaat zodra het servies wordt gestapeld.


Ook de productietechniek die werd aangewend om deze collectie te produceren is bijzonder. Het servies wordt immers gekleurd in de massa. Waar de meeste serviezen een kleurlagen krijgen, is Sigillata tot in de kern gekleurd.


De collectie is beschikbaar in Kefir (wit), Cumin (beige), Clove (bruin) en Juniper (blauw) en is zo gemaakt dat het perfect combineerbaar is, de verschillende kleuren kunnen perfect in harmonie op één tafel wor¬den gebruikt.


Extra pure by Pascale Naessens

 

Pure belichaamt authenticiteit en warmte. Het servies ontstaat uit organische lijnen en natuurlijke materialen, dat van het delen van een maaltijd een puur genot maakt. Borden zijn zowel ovaal als rond beschikbaar, en in verschillende afmetingen. Pascale Naessens heeft voor de zomercollectie nieuwe schalen ontwikkeld die toegevoegd worden aan de bestaande collectie. Pure is beschikbaar in 3 kleuren: gevlamd groen, grijs en bruin. Hiernaast heeft de ontwerpster gloednieuwe schalen en kommen gemaakt in groen- en grijstinten om eten in te presenteren tijdens de zomermaanden. Verder bestaat de Pure servieslijn uit verschillende bordjes en kommetjes.


Aqua by Serax


Het nieuwe artisanale servies in Portugees aardewerk tovert elke tafel om tot een zomers tafereel. De schalen en kom¬men, beschikbaar in verschillende blauwtinten, zorgen voor verfrissing tijdens de zwoele zomermaanden. Gebruik Aqua als compleet servies, of zorg voor een kleurrijke touch op ta¬fel of in het interieur met de prachtige schalen en kommen.


Over Serax


Serax is meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en produceren van eigenzinnige en unieke interieur -en decoratieobjecten. Het bedrijf is continu op zoek naar vernieuwing en werkt daarom frequent samen met bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Serax staat biedt design aan een betaalbare prijs . Het merk Serax Maison D’être is uitgegroeid tot trendsetter in haar domein. Het hoofdkantoor van Serax is gevestigd in Kontich (België) en verkoopt zijn collecties via een 4000-tal verkooppunten in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Duitsland, Groot-Brittanië, Oostenrijk en Zwitserland.