Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

‘Stoomcursus’ van Solis: no more food waste

Alleen al in Nederland en België gooien we per persoon jaarlijks 90-150 euro aan voedsel weg. Ontzettend zonde en onnodig. Wil jij dit voortaan voorkomen? Ga food waste tegen door slim te kopen, koken én bewaren. Solis geeft je graag een stoomcursus vacumeren met de nieuwe SOLIS Vac Prestige en SOLIS Vac Premium.     

 

Kopen, koken, bewaren

Minder voedselverspilling begint bij gerichter kopen en door porties af te meten zodra je gaat koken. Zuivelproducten, fruit, groenten en broodproducten gooien we het meeste weg. Absoluut onnodig, want deze producten zijn in de vriezer goed te bewaren. Vacumeer deze producten om ze langer vers te houden, de smaak te behouden en voor meer opbergruimte in de vriezer. Groenten en fruit kun je in stukken snijden en bij elkaar in vershoudzakken vacumeren en invriezen om later met een zuivelproduct tot gezonde, snelle smoothie te blenden (bijvoorbeeld in de SOLIS Extreme Power Blender Pro). Maar ook vlees en vis houd je langer vers met een vacuümmachine. De smaak blijft optimaal, zo geniet je nog lang van de kwaliteit van je versproducten.

 

Vacumeer tip:

Naast levensmiddelen als vis, vlees en groenten blijven ook producten als meel, rijst en noten langer houdbaar en op smaak wanneer je ze vacumeert.    

 

BBQ-master

Wist je dat je met sommige vacuümmachines ook vlees kunt marineren? Ideaal voor het komende barbecueseizoen! In de vacuümverpakking trekt je zelfgemaakte marinade sneller in het vlees. De SOLIS Vac Prestige beschikt over zo’n speciale marineerfunctie: een onmisbare tool voor de barbecueliefhebber!

 

Premium & prestige

Solis heeft een ruim assortiment vacuümmachines, waar onlangs de SOLIS Vac Premium (149,90 euro) en SOLIS Vac Prestige (229,90 euro) aan zijn toegevoegd. Hiermee kun je zowel droge als vloeibare levensmiddelen binnen enkele seconden gemakkelijk vacumeren in de speciaal daarvoor gemaakte vershoudzakken en folie. Door de handige vacuümslang kun je ook speciale voorraaddozen vacumeren. Ideaal voor bijvoorbeeld chips.  Kijk voor het totale assortiment vacuümmachines van Solis op de website: www.solis.com.  

 

Smart, healthy & tasty

De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer vacuümmachines, blenders, stoompannen en sapcentrifuges heeft Solis alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.