Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Houtskool-BBQ voor op tafel

Met de nieuwe Cookut Yaki tafelbarbecue geniet je samen van een heerlijke zomeravond. Je kunt de houtskool-BBQ gewoon midden op tafel zetten, veilig en wel. Dat is te danken aan het waterreservoir dat het onderstel koel houdt. Met de Yaki grilt iedereen mee, waardoor er een gezellige gourmetsfeer ontstaat aan tafel.

 

 

Het is dus niet meer nodig dat één persoon de barbecue bewaakt, terwijl de rest van het gezelschap gezellig aan het eten is. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

 

Startklaar
De Cookut Yaki is eenvoudig in gebruik en in een handomdraai startklaar. Giet water in het reservoir, strooi houtskool in de vuurbak, verhit deze met aanmaakblokjes en het grillen kan beginnen. De Cookut Yaki is ideaal op terras of balkon maar ook uitermate geschikt om mee te nemen naar het park of strand.

 

Dankzij het ingebouwde waterkoelsysteem is de Cookut Yaki de veiligste in zijn soort. De gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de tafelbarbecue zichzelf koelt. Waar andere barbecues erg heet worden aan de buitenkant is dat bij de Cookut Yaki niet het geval. De tafelsteunen van de grill worden maximaal 60 graden warm. De barbecue is vaatwasserbestendig en verkrijgbaar in blauw, terracotta en zwart.

 

Informatie
De Cookut Yaki Tafelbarbecue is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 99. Er is ook een 14-delige set barbecueaccessoires van Cookut Yaki verkrijgbaar, deze komt op € 39,95. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl