Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

By Zenz is de online woonwinkel met Scandinavische woonaccessoires

Een assortiment dat bestaat uit lampen, vazen, kussens, servies, kasten, krukjes, eigenlijk te veel om op te noemen. Door de sobere en rustieke uitstraling komen de artikelen mooi tot hun recht in bijna ieder interieur.  De woonaccessoires zijn afkomstig van veelal Deense merken als Bloomingville, House doctor, Broste Copenhagen en Hübsch interior.  Stuk voor stuk kwalitatief mooi afgewerkte producten in een stijlvol jasje. Daarnaast heeft By Zenz een trendy lijn met stationery producten en papierwaren. Deze lijn bestaat uit artikelen als tape, kaarten, lint, stempels en andere hobbymaterialen.  Ideaal om al je cadeaus prachtig te verpakken en net dat beetje extra te geven.

 

Hoe het begon:

 

Vanuit haar baan als interieurstyliste voor een grote woonketen is Linda Martens in 2009 begonnen met By Zenz.  Door haar ruime ervaring in de woonbranche is Linda in staat trends te signaleren en te vertalen in een bijzondere collectie.  Zo is de website in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een assortiment van ruim 700 artikelen.  Een unieke collectie, die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar is.

 

 

De wintercollectie

 

In de nieuwste wintercollectie vind je veel ruwe materialen als beton, steen en metaal gecombineerd met zachte warme materialen als wol en katoen.  Grafische prints en warme koperkleuren gecombineerd met wit en zwart.  Deze contrasten versterken elkaar en geven je interieur een nieuwe impuls.

 

Of je nou op zoek bent naar een cadeautje of een item voor je eigen interieur, By Zenz biedt een snelle levering, kwalitatieve producten en indien gewenst persoonlijke service. Graag tot ziens op www.byzenz.nl