Leatherman introduceert de TREAD™ Tempo, een roestvrijstalen multitool met kwartsuurwerk van Zwitserse makelij. De negen schakels van dit exclusieve horloge zijn uitgerust met kruiskopschroevendraaiers, inbussleutels en ringsleutels. Maar ook een gordelsnijder, simcardpinnetje en flessenopener ontbreken niet. Een robuust en bijzondersieraad dus, gecombineerd met een fijn stuk gereedschap: deperfecte symbiose van stijl en functionaliteit.

 

 

 

Het uurwerk van de TREAD Tempo is van het Zwitserse merk Ronda en toont datum en tijd met glow-in-the-dark. Het schokbestendige saffierglas maakt het uurwerk geschikt voor zwaardere klussen. Het horloge is uitgerust met een duikring en is waterdicht tot 200 meter.

 

Metal Injection Molding
De TREAD Tempo wordt standaard geleverd met zes verwisselbare schakels aan het uurwerk. Plus drie extra schakels, schroefjes en brugjes die los worden meegeleverd. De complexe schakels worden gemaakt door middel van Metal Injection Molding wat zorgt voor de gegarandeerde, duurzame Leatherman-kwaliteit. En wat zo mooi is, de TREAD Tempo mag mee het vliegtuig in.

 

Informatie
De Leatherman TREAD Tempo is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in twee uitvoeringen:

  • Stainless Steel, consumentenadviesprijs € 599,95.
  • Black DLC (Diamond-Like-Coating), consumentenadviesprijs € 599,95.

Leatherman geeft 5 jaar garantie op de batterij, 2 jaar garantie op het uurwerk en 25 jaar garantie op de schakels. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

 

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim dertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multi-tool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multi-tools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen.