Niet enkel diamanten, maar ook schoenen zijn ‘a girl’s best friends’. Dus als je nog op zoek bent naar het ‘ideale’ geschenk voor vriendin, vrouw, zus of dochter kan een paar schoenen uit de nieuwe collectie van WOLKY de oplossing zijn. Wolky is immers geëvolueerd van comfort-schoen naar een fashion schoen, maar met hetzelfde comfort.

Klik hier voor meer foto’s.

 

 

Het begon met comfortabele sandalen

De geschiedenis van Wolky begint in 1982 toen de toenmalige Zwolse schoendetaillist Kees Diks op zoek was naar een modieuzer comfortschoen. Omdat hij die niet vond, besloot hij dan maar zelf modellen te ontwikkelen onder de naam WOLKY Nature Line. In 1989 volgt de WOLKY City Line. Het zijn comfortabele, modieuze sandalen in sprankelende kleuren met het inmiddels zo bekende unieke verende voetbed van kurk en memory foam.

 

Losse voetbedden

Toen steeds meer klanten, omwille van de uitstekende pasvorm en het loopgenot, interesse kregen voor de Wolky schoenen volgden spoedig schoenen met losse voetbedden. Iedereen kan zo zijn eigen steunzool kwijt in mooie, modieuze schoenen.

 

Fashion heren- en damesschoenen

Terwijl Wolky zich in het begin concentreerde op sportief en semi-sportief zijn ze er nu in geslaagd om een complete collectie neer te zetten. Naast allerlei sandalen en slippers zijn er nu ook laarzen, boots, pumps, veterschoenen en instappers. In alle types zijn de laatste modetrends verwerkt, zoals westerninvloeden, korte laarsjes, stoere en ruige boots in de laatste modetinten. Voor de heren zijn er de chelsea-boots, veterboots, maar ook schoenen die goed onder een kostuum staan.

 

Hakjes

Inmiddels zijn er nu ook modieuze pumps, korte laarsjes en laarzen met een hakhoogte van 5 cm. Alhoewel de hak nog nooit zo hoog is geweest bij Wolky wordt er niet aan het loopcomfort ingeboet.

 

Milieuvriendelijk

Ook op gebied van milieu wil Wolky een voorbeeldfunctie zijn en streeft naar een milieuvriendelijke productie en – materialen om de natuur zo weinig mogelijk te belasten.