Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Deense kunstenaar opent webshop in Nederland

Poul Pava, beroemde Deense kunstenaar, opent nu ook een webshop in Nederland en België. Hij wordt nu al de nieuwe Herman Brood van Denemarken genoemd. Pava schildert in een naïeve en spontane sfeer. Zijn kunst is zeer uniek en met geen ander soort kunst te vergelijken. Pava's schilderkunst spreidt zich inmiddels met golfbewegingen door Europa. Amerikaanse sterren als Sting en Pamela Anderston beamen zijn kunst.


De naïeve kunst van Poul beschrijft zich het beste als een mix van onschuld, intensiteit en spontantiteit. Met felle kleuren en donkere lijnen maakt de hij kunst geïnspireerd vanuit het kind in ons allemaal. Achter elk schilderobject schuilt een achterliggende gedachte die je in eerste instantie niet meteen opvallen.


Vele werken van Poul zijn inmiddels afgebeeld op verschillende beelddragers. In de webshop is zijn schilderkunst terug te vinden op canvasdoeken, horloges, reiskoffers en op het porselein van het Duitse bedrijf Aida Design. In de toekomst acht de kans groot dat het assortiment uitgebreidt zal worden met vele andere producten. U kunt hier denken aan telefooncovers, rugtassen en kussen.


Pava heeft meer in zijn mars dan alleen kunstschilderen. Hij is voormalig jazzmuzikant en op zijn Deense website plaatst hij regelmatig poëzie. Ook is hij veel te vinden in zijn restaurant op het eiland Bornholm. Bezoekers kunnen hier terecht voor lokale specialiteiten in een eetgelegenheid die omgeven is door de kunstenaars zijn werk.


De Poul Pava webshop is benaderbaar via www.poulpavashop.com